Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Yok valla abi ya cok kafama takiliyo yarin sabah goturcem borusana 2012de arabayi cagirip degismisler bakalim yarin ne cikcak kendi ustamda zincir ve gergi degiscektik ama borusan belki ucretsiz degistirebilir diye umuyorum
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Yok valla abi ya cok kafama takiliyo yarin sabah goturcem borusana 2012de arabayi cagirip degismisler bakalim yarin ne cikcak kendi ustamda zincir ve gergi degiscektik ama borusan belki ucretsiz degistirebilir diye umuyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valla bnmde kafama takılıyorda ondan sordum sana ne fiyat vermişlerdi bu değişim için
Valla bnmde kafama takılıyorda ondan sordum sana ne fiyat vermişlerdi bu değişim için
2012de ucretsiz geri cagirip degistirmisler benden onceki sahibinde. Bugun biraktim borusana yogunlardi randevu almama ragmen, yarin buyuk ihtimal geri donus yaparlar henuz belli degil malesef.
Bugun geri donus yaptilar. Alternator kayisi, kayis gergisi ve gergi rulmanini degistiriyoruz dedi. Yarin sabah test edecekler eger sorun hallolduysa onayimi alip kalcak yarin teslim etcekler, kabul etmezsem eski parcalarimi takip teslim etcekler. Yarin sabah eger sorun hallolmadiysa yeniden bakilcak.
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Bugun geri donus yaptilar. Alternator kayisi, kayis gergisi ve gergi rulmanini degistiriyoruz dedi. Yarin sabah test edecekler eger sorun hallolduysa onayimi alip kalcak yarin teslim etcekler, kabul etmezsem eski parcalarimi takip teslim etcekler. Yarin sabah eger sorun hallolmadiysa yeniden bakilcak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Efecan değiştikten sonraki hem görüşünü hemde fiyatını kesin olarak bekliyorum
konuyla ilgili Borusan servisi istanbul oto'da ( Turbo yağ soğutma pompası ve turbo yağ borusu ısı yalıtımı ücretsiz olarak değiştirilmiştir ) bilginize
Yorum Yap