Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Sabah veya Soğukta Dizel Gibi Çalışma ??

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı skiua tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu sesler normalmi efecan
    Yok valla abi ya cok kafama takiliyo yarin sabah goturcem borusana 2012de arabayi cagirip degismisler bakalim yarin ne cikcak kendi ustamda zincir ve gergi degiscektik ama borusan belki ucretsiz degistirebilir diye umuyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Yok valla abi ya cok kafama takiliyo yarin sabah goturcem borusana 2012de arabayi cagirip degismisler bakalim yarin ne cikcak kendi ustamda zincir ve gergi degiscektik ama borusan belki ucretsiz degistirebilir diye umuyorum

Valla bnmde kafama takılıyorda ondan sordum sana ne fiyat vermişlerdi bu değişim için

Yorum Yap

Valla bnmde kafama takılıyorda ondan sordum sana ne fiyat vermişlerdi bu değişim için
        2012de ucretsiz geri cagirip degistirmisler benden onceki sahibinde. Bugun biraktim borusana yogunlardi randevu almama ragmen, yarin buyuk ihtimal geri donus yaparlar henuz belli degil malesef.

Yorum Yap

Bugun geri donus yaptilar. Alternator kayisi, kayis gergisi ve gergi rulmanini degistiriyoruz dedi. Yarin sabah test edecekler eger sorun hallolduysa onayimi alip kalcak yarin teslim etcekler, kabul etmezsem eski parcalarimi takip teslim etcekler. Yarin sabah eger sorun hallolmadiysa yeniden bakilcak.

Yorum Yap

Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Bugun geri donus yaptilar. Alternator kayisi, kayis gergisi ve gergi rulmanini degistiriyoruz dedi. Yarin sabah test edecekler eger sorun hallolduysa onayimi alip kalcak yarin teslim etcekler, kabul etmezsem eski parcalarimi takip teslim etcekler. Yarin sabah eger sorun hallolmadiysa yeniden bakilcak.

Efecan değiştikten sonraki hem görüşünü hemde fiyatını kesin olarak bekliyorum

Yorum Yap

Efecan değiştikten sonraki hem görüşünü hemde fiyatını kesin olarak bekliyorum
              Sonuclansin hemen paylasacagim

Yorum Yap

Aracimi aldim sorun hallolmus acayip rahatladim alternator kayisim, kayis gergim, gergi rulmanim degisti. Unuttugum parca varsa listeye bakip eklerim. Normal fiyati 445 euro iscilik dahil fiyat vermislerdi bugun indirimler dahil 1015tl verdim.

Yorum Yap

konuyla ilgili Borusan servisi istanbul oto'da ( Turbo yağ soğutma pompası ve turbo yağ borusu ısı yalıtımı ücretsiz olarak değiştirilmiştir ) bilginize
                  34 LA 6426

instagram.com/hakankyv

Yorum Yap

konuyla ilgili şöyle bir video buldum. Parçaları ve adamın anlattığına göre sesin sebebini görebilirsiniz.

http://www.promini.com/technical/tec...gine-noise.php

Çıkardığı gürültü dışında bir sorun teşkil eder mi? çekiş kaybı ya da ileride oluşabilecek bir zincir kopmasına işaret midir?
                    Instagram ~ Facebook

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                    X