Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Sabah veya Soğukta Dizel Gibi Çalışma ??
Çöküş
X
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBorusan a gidicez anlaşılan bi
her araçta sıkıntı olmayabiliyormuş ama soguk çalıştıgında çıkan ses gergiden fakat bu ürünün yağlamamasından ötürü diye birşey okumuştum. O parçayıda kontrol ettirebilirsin1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Eywallah
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizim siyah olan R56 bu sekildeydi Borusan bilabedel degistirdi gergiyi ve zinciri. Garantisi bitmis olmasına ragmen arac sasesinde aksiyon gozukuyorsa bedelsiz yapıyorlar hala garantideymıscesine.
Yorum Yap
-
Arkadaş aynı sorundan Ankara Borusana götürdüm (gerçi babam götürdü sesinide fazla çıkarmadı heralde) birşey yok normal diye geri yollamışlar. Çok istiyorsanız değiştirelim timing chain tensionerı ama garantiye falan girmez sırf parça 150 tl demişler (en azda 150 işçilik kakalarlar), ben olsam o servisi inletirdim.
Borusan artık benim için bitmiştir bu saatten sonra. Hararet müşürü arızasından aracım hararet yaptığı için sanayide Uzlar Oto'ya gittim direk timing chain tensioner sıkıntısı var dediler. İşçilik dahil 120-130 (parça 90tl) ye hallettim. Ankarada olup bu sorunu yaşayanlar için bilgi niyetinde paylaşmak istedim.
Yorum Yap
-
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkonuyu hortlatayım
soğuklar geldikçe zincir sesi de duyulmaya başladı cold startta. timing chain veya zincir değişimi için borusandan telefonda öğrenebilir miyim benim aracı kapsayıp kapsamadığını acaba
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet ogrenebiliyor olmaniz lazim Borusan istinyeden veya avcilardan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu sorun abi yeni nesil motordada devam ediyo mu ? birde anlamadim benim araba kat yok acayip duman atmaya basladi.Gecen sene bu kadar duman atmiyordu bu sene baya bi atiyor yag degisi mi yeni oldugu icin falan mi acaba
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap