Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Sabah veya Soğukta Dizel Gibi Çalışma ??

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Borusan a gidicez anlaşılan bi

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cold Start lie sorunu Ozgorkey'e ilk ben goturdum ve cok uzun sure yapamadilar. Daha sonra kodu goturdugumde 2008 yilindan 2009 sonuna kadar MINI'nin sorunu cozebilmek adina yaptiklari islemlerin bir ciktisini gosterdiler ki evlere senlik (sorunun ne oldugunu bulabilmele girisimlerinin tamamini 3 sayfada kalem kalem aciklamislar)..

Her sorunun bir kodu oluyor. O kodu girdiginde tum cozumler karsisina cikiyor servisin..

Yorum Yap

Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Borusan a gidicez anlaşılan bi
      birtane parça var, bu gergi zincirini yağlayan. Parmak kadar birşey 30-40 TL'mi ne

her araçta sıkıntı olmayabiliyormuş ama soguk çalıştıgında çıkan ses gergiden fakat bu ürünün yağlamamasından ötürü diye birşey okumuştum. O parçayıda kontrol ettirebilirsin
      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Bakacağız artık

Yorum Yap

Piston gergi zinciri diye geçiyor parça yanlış hatılamıyorsam, benimkide degismişti ama bende komple zincir takımı degismişti.

P.s: model:2009

Yorum Yap

sabah soguk calısmaya guzel bir ornek zincir gergisi ve zincir degistirilerek problem çözülüyor, aracın garantisi bitmis olsa dahi Borusan aracın sase numarası degismesi gerekenlerin listesindeyse ucretsiz yapıyor.
            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

yok yaw bendeki bu kadar değil bu bildiğin Massey Ferguson

Yorum Yap

Bizim siyah olan R56 bu sekildeydi Borusan bilabedel degistirdi gergiyi ve zinciri. Garantisi bitmis olmasına ragmen arac sasesinde aksiyon gozukuyorsa bedelsiz yapıyorlar hala garantideymıscesine.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Eywallah

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Bizim siyah olan R56 bu sekildeydi Borusan bilabedel degistirdi gergiyi ve zinciri. Garantisi bitmis olmasına ragmen arac sasesinde aksiyon gozukuyorsa bedelsiz yapıyorlar hala garantideymıscesine.

Yorum Yap

aynı sorun bendede var Bir 10 saniye falan acayi acayip sesler cıkıyor. Devirde 1000 6-7 saniye sora anca gelıyor gaz kesıp vermeler vs

Yorum Yap

Arkadaş aynı sorundan Ankara Borusana götürdüm (gerçi babam götürdü sesinide fazla çıkarmadı heralde) birşey yok normal diye geri yollamışlar. Çok istiyorsanız değiştirelim timing chain tensionerı ama garantiye falan girmez sırf parça 150 tl demişler (en azda 150 işçilik kakalarlar), ben olsam o servisi inletirdim.

Borusan artık benim için bitmiştir bu saatten sonra. Hararet müşürü arızasından aracım hararet yaptığı için sanayide Uzlar Oto'ya gittim direk timing chain tensioner sıkıntısı var dediler. İşçilik dahil 120-130 (parça 90tl) ye hallettim. Ankarada olup bu sorunu yaşayanlar için bilgi niyetinde paylaşmak istedim.

Yorum Yap

konuyu hortlatayım
                        soğuklar geldikçe zincir sesi de duyulmaya başladı cold startta. timing chain veya zincir değişimi için borusandan telefonda öğrenebilir miyim benim aracı kapsayıp kapsamadığını acaba

Yorum Yap

Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          konuyu hortlatayım
                          soğuklar geldikçe zincir sesi de duyulmaya başladı cold startta. timing chain veya zincir değişimi için borusandan telefonda öğrenebilir miyim benim aracı kapsayıp kapsamadığını acaba
                          Evet ogrenebiliyor olmaniz lazim Borusan istinyeden veya avcilardan.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Bu sorun abi yeni nesil motordada devam ediyo mu ? birde anlamadim benim araba kat yok acayip duman atmaya basladi.Gecen sene bu kadar duman atmiyordu bu sene baya bi atiyor yag degisi mi yeni oldugu icin falan mi acaba

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Evet ogrenebiliyor olmaniz lazim Borusan istinyeden veya avcilardan.
                              Tesekkurler alen abi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Bu sorun abi yeni nesil motordada devam ediyo mu ? birde anlamadim benim araba kat yok acayip duman atmaya basladi.Gecen sene bu kadar duman atmiyordu bu sene baya bi atiyor yag degisi mi yeni oldugu icin falan mi acaba

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                                Bendeki motor n18 sabahları n14 ünki gibi bir ses çıkarmıyor zincir gergiye bir bakmak gerekebilir

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X