Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Sabah veya Soğukta Dizel Gibi Çalışma ??

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• HAKTAN
    yanıtladı
    Cem Cold Start problemi ne yazikki kronik r56 hastaligi
    Ben 6 ay ugrastim. Sorunu gostersemde cozemediler. En sonunda PUMA kodunu buldum ve "hmmmm pardon" oldular.. Garantisi bitmis olmasina ragmen (hava filtresi, blow off vs uzerindeyken) ucretsiz parca degisimleri yapildi. Ege'nin dedigi gibi timing chain degisiyor. Vakit bulursam PUMA kodunu bulur paylasirim. Direk soruna odaklanirlar..

Ege: Suan Serhan'in kullandigi R56'nin eski sahibiyim. Turbo'ya yag basan hortum bir keresinde kendiliginden tikanmisti ve araba resmen 50 hp'ye falan dusmustu Servise goturdum ertesi gun. Ucretsiz degisimler yapilmisti.

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    O zaman haftaya Borusan yolu gözükecek

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    sabah dizel arac gibi ses çıkarmasının sebebi zincir gergisi,Alen abının dediği gibi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ayrica zincir gergisi icin de geri cagirma var istersen onu da kontrol ettir.

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Laaauuwww geçen hafta borusan da idim keşke haberleşşe idik

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Direk enjeksiyon olayi o yalniz cikan ses asiri vurma sesi yapiyorsa zincirde gevseme olabiliyor diye biliyorum.. ingilizcesi "timing chain" parcanin, zamanlama zinciri diye geciyor ama turkiyede kav mi diyorlar birsey diyorlar bilmiyorum Ben gecen klima kompresoru kasnagi icin goturdugumde borusana kontrol ettiler. Bu arada benim arabada da o geri cagirmada gecen turbo yag pompasini degistirdiler Cemo haberin olsun.. Kontrol ettir istersen..

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Çözüm Varmı Abi ??

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    R56 tipik sorunu, butun dunyada ozellikle soguk bolgelerde herkes ayni seyden sikayetci.

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    bir konu başlattı Sabah veya Soğukta Dizel Gibi Çalışma ??

Sabah veya Soğukta Dizel Gibi Çalışma ??

Yaw Arkadaşlar Sabahleyin veya Uzun Süre Çalışmadıktan Sonra Hele Birde Hava Soğuksa Bildiğin Magirus Gibi bir Ses Çıkarıyor

Varmı Aynı sıkıntıya Sahip Olan
Hazırlanıyor...
X