Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Sabah veya Soğukta Dizel Gibi Çalışma ??

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• OGZ59
    yanıtladı

https://vimeo.com/148790219Arabada 4 gundur yatiyordu bugun mars bastim simdi bu seslere takar oldum normal gibi mi ? ilk marsta bu sesler 1.000altina inince baya bi azaliyor cooper zaten hep boyle calisiyor gibi eski aracimda boyleydi, Gereksiz yere bu seslere taktim simdi 😄

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    En son düzenleyen OGZ59; 13-12-15, 21:16.

Bir yorum yaz:

• skiua
    yanıtladı
    Bnmkide öyle çalışıyor ve sürekli dizel sesi geliyor, araştırdım zincir gergi falan yazmışlar ama bilmiyorum

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Termostat degistirmistim ama hangi termostattan bahsediyosunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Bu arada ilk calismadaki bogulma sesi ve zor calismanin sebebi termostat ta olabilir

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Bende soguk havalarda motor rolantideyken bogulucak gibi oluyo mars bastigimda ilginc olansa normalden daha sessiz calismaya basladi

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Duman ne renk ? Soğukken mi atıyor sadece ?
    Yağ eksiltme var mı
    Kerem abi Yag degisimi yeni oldu abi, Arabanin 25,000km bakimini yaptik kat yok ustunde gecen kis boyle bi durum yoktu.Yag degisiminden oncede.Simdi yeni yeni duman atmaya basladi.Ozellikle ilk 15-20dk ya kadar.yag eksiltmesine henuz bakmadim araba 3 gun yatiyor pazara kadar yaticak gittigimde aklimda suan.bu arada renk abi beyazla koyu gri arasi bi renk valla hi korkmaya basladim 😄

En son düzenleyen OGZ59; 11-12-15, 20:05.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu sorun abi yeni nesil motordada devam ediyo mu ? birde anlamadim benim araba kat yok acayip duman atmaya basladi.Gecen sene bu kadar duman atmiyordu bu sene baya bi atiyor yag degisi mi yeni oldugu icin falan mi acaba
    Duman ne renk ? Soğukken mi atıyor sadece ?
    Yağ eksiltme var mı

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Borusanla gorustum benim arac n18 lci kasa sase nodan baktilar sistemden eski sahibi degismis 2012de arac bi yillikken

Bir yorum yaz:

• FIA
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet ogrenebiliyor olmaniz lazim Borusan istinyeden veya avcilardan.
    İstinye Borusan ı aradım, Şasi numarasından kontrol ettiler, evet güncellemeyle ilgili bir aksiyon görünüyor dedi aracınızda.
    Ancak bunu teknik servisteki ustalarla konuşmanız lazım detayını dedi.
    Yani biz de giricez servise.

Bu arada bu işlemi yaptıran oldu mu konu hortladıktan sonra ?

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu sorun abi yeni nesil motordada devam ediyo mu ? birde anlamadim benim araba kat yok acayip duman atmaya basladi.Gecen sene bu kadar duman atmiyordu bu sene baya bi atiyor yag degisi mi yeni oldugu icin falan mi acaba

Bendeki motor n18 sabahları n14 ünki gibi bir ses çıkarmıyor zincir gergiye bir bakmak gerekebilir

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tesekkurler alen abi

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    konuyu hortlatayım
    soğuklar geldikçe zincir sesi de duyulmaya başladı cold startta. timing chain veya zincir değişimi için borusandan telefonda öğrenebilir miyim benim aracı kapsayıp kapsamadığını acaba

Bir yorum yaz:

• efecansozer
    yanıtladı
    konuyu hortlatayım
    soğuklar geldikçe zincir sesi de duyulmaya başladı cold startta. timing chain veya zincir değişimi için borusandan telefonda öğrenebilir miyim benim aracı kapsayıp kapsamadığını acaba

Bir yorum yaz:

• bukotezo
    yanıtladı
    Arkadaş aynı sorundan Ankara Borusana götürdüm (gerçi babam götürdü sesinide fazla çıkarmadı heralde) birşey yok normal diye geri yollamışlar. Çok istiyorsanız değiştirelim timing chain tensionerı ama garantiye falan girmez sırf parça 150 tl demişler (en azda 150 işçilik kakalarlar), ben olsam o servisi inletirdim.

Borusan artık benim için bitmiştir bu saatten sonra. Hararet müşürü arızasından aracım hararet yaptığı için sanayide Uzlar Oto'ya gittim direk timing chain tensioner sıkıntısı var dediler. İşçilik dahil 120-130 (parça 90tl) ye hallettim. Ankarada olup bu sorunu yaşayanlar için bilgi niyetinde paylaşmak istedim.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X