Sabah veya Soğukta Dizel Gibi Çalışma ??
https://vimeo.com/148790219Arabada 4 gundur yatiyordu bugun mars bastim simdi bu seslere takar oldum normal gibi mi ? ilk marsta bu sesler 1.000altina inince baya bi azaliyor cooper zaten hep boyle calisiyor gibi eski aracimda boyleydi, Gereksiz yere bu seslere taktim simdi 😄
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Çöküş
X
-
Bnmkide öyle çalışıyor ve sürekli dizel sesi geliyor, araştırdım zincir gergi falan yazmışlar ama bilmiyorum
Bir yorum yaz:
-
Termostat degistirmistim ama hangi termostattan bahsediyosunuz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bu arada ilk calismadaki bogulma sesi ve zor calismanin sebebi termostat ta olabilir
Bir yorum yaz:
-
Bende soguk havalarda motor rolantideyken bogulucak gibi oluyo mars bastigimda ilginc olansa normalden daha sessiz calismaya basladi
Bir yorum yaz:
-
Kerem abi Yag degisimi yeni oldu abi, Arabanin 25,000km bakimini yaptik kat yok ustunde gecen kis boyle bi durum yoktu.Yag degisiminden oncede.Simdi yeni yeni duman atmaya basladi.Ozellikle ilk 15-20dk ya kadar.yag eksiltmesine henuz bakmadim araba 3 gun yatiyor pazara kadar yaticak gittigimde aklimda suan.bu arada renk abi beyazla koyu gri arasi bi renk valla hi korkmaya basladim 😄Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDuman ne renk ? Soğukken mi atıyor sadece ?
Yağ eksiltme var mı
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiEn son düzenleyen OGZ59; 11-12-15, 20:05.
Bir yorum yaz:
-
Duman ne renk ? Soğukken mi atıyor sadece ?Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu sorun abi yeni nesil motordada devam ediyo mu ? birde anlamadim benim araba kat yok acayip duman atmaya basladi.Gecen sene bu kadar duman atmiyordu bu sene baya bi atiyor yag degisi mi yeni oldugu icin falan mi acaba
Yağ eksiltme var mı
Bir yorum yaz:
-
Borusanla gorustum benim arac n18 lci kasa sase nodan baktilar sistemden eski sahibi degismis 2012de arac bi yillikken
Bir yorum yaz:
-
İstinye Borusan ı aradım, Şasi numarasından kontrol ettiler, evet güncellemeyle ilgili bir aksiyon görünüyor dedi aracınızda.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet ogrenebiliyor olmaniz lazim Borusan istinyeden veya avcilardan.
Ancak bunu teknik servisteki ustalarla konuşmanız lazım detayını dedi.
Yani biz de giricez servise.
Bu arada bu işlemi yaptıran oldu mu konu hortladıktan sonra ?
Bir yorum yaz:
-
Bendeki motor n18 sabahları n14 ünki gibi bir ses çıkarmıyor zincir gergiye bir bakmak gerekebilirAslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu sorun abi yeni nesil motordada devam ediyo mu ? birde anlamadim benim araba kat yok acayip duman atmaya basladi.Gecen sene bu kadar duman atmiyordu bu sene baya bi atiyor yag degisi mi yeni oldugu icin falan mi acaba
Bir yorum yaz:
-
Tesekkurler alen abiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet ogrenebiliyor olmaniz lazim Borusan istinyeden veya avcilardan.
Bir yorum yaz:
-
Bu sorun abi yeni nesil motordada devam ediyo mu ? birde anlamadim benim araba kat yok acayip duman atmaya basladi.Gecen sene bu kadar duman atmiyordu bu sene baya bi atiyor yag degisi mi yeni oldugu icin falan mi acaba
Bir yorum yaz:
-
Evet ogrenebiliyor olmaniz lazim Borusan istinyeden veya avcilardan.Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkonuyu hortlatayım
soğuklar geldikçe zincir sesi de duyulmaya başladı cold startta. timing chain veya zincir değişimi için borusandan telefonda öğrenebilir miyim benim aracı kapsayıp kapsamadığını acaba
Bir yorum yaz:
-
konuyu hortlatayım
soğuklar geldikçe zincir sesi de duyulmaya başladı cold startta. timing chain veya zincir değişimi için borusandan telefonda öğrenebilir miyim benim aracı kapsayıp kapsamadığını acaba
Bir yorum yaz:
-
Arkadaş aynı sorundan Ankara Borusana götürdüm (gerçi babam götürdü sesinide fazla çıkarmadı heralde) birşey yok normal diye geri yollamışlar. Çok istiyorsanız değiştirelim timing chain tensionerı ama garantiye falan girmez sırf parça 150 tl demişler (en azda 150 işçilik kakalarlar), ben olsam o servisi inletirdim.
Borusan artık benim için bitmiştir bu saatten sonra. Hararet müşürü arızasından aracım hararet yaptığı için sanayide Uzlar Oto'ya gittim direk timing chain tensioner sıkıntısı var dediler. İşçilik dahil 120-130 (parça 90tl) ye hallettim. Ankarada olup bu sorunu yaşayanlar için bilgi niyetinde paylaşmak istedim.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: