Bir 10 saniye falan acayi acayip sesler cıkıyor. Devirde 1000 6-7 saniye sora anca gelıyor gaz kesıp vermeler vs
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Sabah veya Soğukta Dizel Gibi Çalışma ??
Çöküş
X
-
aynı sorun bendede var
Bir 10 saniye falan acayi acayip sesler cıkıyor. Devirde 1000 6-7 saniye sora anca gelıyor gaz kesıp vermeler vs
-
Eywallah
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizim siyah olan R56 bu sekildeydi Borusan bilabedel degistirdi gergiyi ve zinciri. Garantisi bitmis olmasına ragmen arac sasesinde aksiyon gozukuyorsa bedelsiz yapıyorlar hala garantideymıscesine.
Bir yorum yaz:
-
Bizim siyah olan R56 bu sekildeydi Borusan bilabedel degistirdi gergiyi ve zinciri. Garantisi bitmis olmasına ragmen arac sasesinde aksiyon gozukuyorsa bedelsiz yapıyorlar hala garantideymıscesine.
Bir yorum yaz:
-
-
Piston gergi zinciri diye geçiyor parça yanlış hatılamıyorsam, benimkide degismişti ama bende komple zincir takımı degismişti.
P.s: model:2009
Bir yorum yaz:
-
birtane parça var, bu gergi zincirini yağlayan. Parmak kadar birşey 30-40 TL'mi neAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBorusan a gidicez anlaşılan bi
her araçta sıkıntı olmayabiliyormuş ama soguk çalıştıgında çıkan ses gergiden fakat bu ürünün yağlamamasından ötürü diye birşey okumuştum. O parçayıda kontrol ettirebilirsin
Bir yorum yaz:
-
Borusan a gidicez anlaşılan bi
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCold Start lie sorunu Ozgorkey'e ilk ben goturdum ve cok uzun sure yapamadilar. Daha sonra kodu goturdugumde 2008 yilindan 2009 sonuna kadar MINI'nin sorunu cozebilmek adina yaptiklari islemlerin bir ciktisini gosterdiler ki evlere senlik (sorunun ne oldugunu bulabilmele girisimlerinin tamamini 3 sayfada kalem kalem aciklamislar)..
Her sorunun bir kodu oluyor. O kodu girdiginde tum cozumler karsisina cikiyor servisin..
Bir yorum yaz:
-
Cold Start lie sorunu Ozgorkey'e ilk ben goturdum ve cok uzun sure yapamadilar. Daha sonra kodu goturdugumde 2008 yilindan 2009 sonuna kadar MINI'nin sorunu cozebilmek adina yaptiklari islemlerin bir ciktisini gosterdiler ki evlere senlik (sorunun ne oldugunu bulabilmele girisimlerinin tamamini 3 sayfada kalem kalem aciklamislar)..
Her sorunun bir kodu oluyor. O kodu girdiginde tum cozumler karsisina cikiyor servisin..
Bir yorum yaz:
-
Borusan, Ozgorkey vs. Tum yetkili servislerde vardir. MINI'nin kendisine ait bir programdan bahsediyorum cunku.Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu dediğin şey Borusan da mı var ??
Bir yorum yaz:
-
Bu dediğin şey Borusan da mı var ??
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCem PUMA, MINI'nin sorunlarinin ve cozumlerinin bulundugu servis yazilimi. Ilk sorunun teshisinden cozum bulununcaya kadarki tek tek tum islemleri iceriyor. Ornegin:
Sorun: Cold Start
Sikayet: sesli calisma, traktor sesi vs.
Islemler: Yag degisti, olmadi
Egzantrik degisti, olmadi
Triger zinciri degisti, oldu...
Gibisinden.. ama bunun daha detaylisi ve profesyoneli
Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
Cem PUMA, MINI'nin sorunlarinin ve cozumlerinin bulundugu servis yazilimi. Ilk sorunun teshisinden cozum bulununcaya kadarki tek tek tum islemleri iceriyor. Ornegin:Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPuma Kodu Derken
Sorun: Cold Start
Sikayet: sesli calisma, traktor sesi vs.
Islemler: Yag degisti, olmadi
Egzantrik degisti, olmadi
Triger zinciri degisti, oldu...
Gibisinden.. ama bunun daha detaylisi ve profesyoneli
Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
Belli Basli 2007-08 lerin sorunu.. Hatta borusan çıkışlı araçların sahiplerine kontrol için yazı da gönderildi. Benim r56 mda yoktu ama yine de recall listesindeydi ve mektup evime geldi ama gitmedim o ayrı
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: