Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Sabah veya Soğukta Dizel Gibi Çalışma ??

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Erhan.Demirisci
    yanıtladı
    aynı sorun bendede var Bir 10 saniye falan acayi acayip sesler cıkıyor. Devirde 1000 6-7 saniye sora anca gelıyor gaz kesıp vermeler vs

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Eywallah

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bizim siyah olan R56 bu sekildeydi Borusan bilabedel degistirdi gergiyi ve zinciri. Garantisi bitmis olmasına ragmen arac sasesinde aksiyon gozukuyorsa bedelsiz yapıyorlar hala garantideymıscesine.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Bizim siyah olan R56 bu sekildeydi Borusan bilabedel degistirdi gergiyi ve zinciri. Garantisi bitmis olmasına ragmen arac sasesinde aksiyon gozukuyorsa bedelsiz yapıyorlar hala garantideymıscesine.

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    yok yaw bendeki bu kadar değil bu bildiğin Massey Ferguson

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı

sabah soguk calısmaya guzel bir ornek zincir gergisi ve zincir degistirilerek problem çözülüyor, aracın garantisi bitmis olsa dahi Borusan aracın sase numarası degismesi gerekenlerin listesindeyse ucretsiz yapıyor.

Bir yorum yaz:

• Veritas
    yanıtladı
    Piston gergi zinciri diye geçiyor parça yanlış hatılamıyorsam, benimkide degismişti ama bende komple zincir takımı degismişti.

P.s: model:2009

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Bakacağız artık

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Borusan a gidicez anlaşılan bi
    birtane parça var, bu gergi zincirini yağlayan. Parmak kadar birşey 30-40 TL'mi ne

her araçta sıkıntı olmayabiliyormuş ama soguk çalıştıgında çıkan ses gergiden fakat bu ürünün yağlamamasından ötürü diye birşey okumuştum. O parçayıda kontrol ettirebilirsin

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Borusan a gidicez anlaşılan bi

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cold Start lie sorunu Ozgorkey'e ilk ben goturdum ve cok uzun sure yapamadilar. Daha sonra kodu goturdugumde 2008 yilindan 2009 sonuna kadar MINI'nin sorunu cozebilmek adina yaptiklari islemlerin bir ciktisini gosterdiler ki evlere senlik (sorunun ne oldugunu bulabilmele girisimlerinin tamamini 3 sayfada kalem kalem aciklamislar)..

Her sorunun bir kodu oluyor. O kodu girdiginde tum cozumler karsisina cikiyor servisin..

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Cold Start lie sorunu Ozgorkey'e ilk ben goturdum ve cok uzun sure yapamadilar. Daha sonra kodu goturdugumde 2008 yilindan 2009 sonuna kadar MINI'nin sorunu cozebilmek adina yaptiklari islemlerin bir ciktisini gosterdiler ki evlere senlik (sorunun ne oldugunu bulabilmele girisimlerinin tamamini 3 sayfada kalem kalem aciklamislar)..

Her sorunun bir kodu oluyor. O kodu girdiginde tum cozumler karsisina cikiyor servisin..

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Bu dediğin şey Borusan da mı var ??
    Borusan, Ozgorkey vs. Tum yetkili servislerde vardir. MINI'nin kendisine ait bir programdan bahsediyorum cunku.

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Bu dediğin şey Borusan da mı var ??

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cem PUMA, MINI'nin sorunlarinin ve cozumlerinin bulundugu servis yazilimi. Ilk sorunun teshisinden cozum bulununcaya kadarki tek tek tum islemleri iceriyor. Ornegin:
    Sorun: Cold Start
    Sikayet: sesli calisma, traktor sesi vs.
    Islemler: Yag degisti, olmadi
    Egzantrik degisti, olmadi
    Triger zinciri degisti, oldu...

Gibisinden.. ama bunun daha detaylisi ve profesyoneli

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Puma Kodu Derken
    Cem PUMA, MINI'nin sorunlarinin ve cozumlerinin bulundugu servis yazilimi. Ilk sorunun teshisinden cozum bulununcaya kadarki tek tek tum islemleri iceriyor. Ornegin:
    Sorun: Cold Start
    Sikayet: sesli calisma, traktor sesi vs.
    Islemler: Yag degisti, olmadi
    Egzantrik degisti, olmadi
    Triger zinciri degisti, oldu...

Gibisinden.. ama bunun daha detaylisi ve profesyoneli

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı
    Belli Basli 2007-08 lerin sorunu.. Hatta borusan çıkışlı araçların sahiplerine kontrol için yazı da gönderildi. Benim r56 mda yoktu ama yine de recall listesindeydi ve mektup evime geldi ama gitmedim o ayrı

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Puma Kodu Derken

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X