Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 DV (Dumpvalve) Konusu
Çöküş
X
-
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFlıtre konusu gibi burdada anlatım harika... Eğer r 56 ya birseyler yapmayı planlıyorsanız google yerine kereme sorun gerekli cevabın geleceği ne göreceksiniz1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
öncelikle aracımdaki konfigurasyonla baslayalım
-ecufast remap
-İskender Down pipe
-BMC drop in filter
-3.35 bobinler
-forge re-circulation valve (veya adı DV) sesli olan
-Alta boost gauge
öncelikle down pipe ve hava filtresi takıldı ve aracı calıstırmadan ECU Ecufaste götürülüp remap yapıldı , ilk hafta hersey cok guzeldi ama daha sonra arac basınç tutamamaya başladı ve sarsıntılı bir sekilde devirleniyordu, biz de waste gateden oldugunu bildigimiz için söktük ve içindeki yayın 19.5 psi basan aracıma yeterli olmadıgını gördük(basınc tam olarak özellikle actırılmadı) bunun üzerine Forge re-circulatin valve aldım ve sadece sarsıntı problemi ortadan kalkmadı aynı zamanda Keremin de dedigi gibi ayagınızı gazdan cekip tekrar gaza oturdugunuzda güç hala sizi bekliyordu gaz pedalında, ki muhtesem bir duygu diyebilirm (turbo arabası olanlar tekrar mı doldurucaz bunu diye hep üzülürler ) işte bu üzüntülere son vermek isteyen Forge DV alsın bendeki sesli olan model cok zevkli bence bazen selektör yapmaya bile gerek kalmıyor
Yorum Yap
-
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterForge'nin N18 motor için olan sessiz tip olan FMDVR60R modelini aldım. İçinden siyah ve kırmızı iki yay çıktı, bunlardan hangisini kullanmam gerekiyor ?
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevet internet üzerinden aldım. forge'nin sitesini inceledim, zannedersem maviyi kullanmam gerekiyor çünkü kırmızı için 30+ psi yazıyordu.
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSerkan aralarinda bir fark yok burda tamamen kullanicinin insiyatifinde olan bir durum ama ben sessiz olsni seviyorum yakinda bu dv olaylarina yeni bir soluk geliyor ve islevi mevcut kullandigimiz dv lerden biraz daha fazla
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeni bir ürün yakinda arabalarimizdan birinde deniyecegiz olursa hem fiyat olarak biraz daha avantajli hem de islev olarak biraz daha fazla ozellige sahip denemeden yine de yazmak yanlis olur
Yorum Yap
Yorum Yap