Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 DV (Dumpvalve) Konusu
Çöküş
X
-
Göstergem yok, fark edebildiğim bir şey de yok. Gaza basınca tıslaması kesiliyor zaten, boşaltmada sıkıntı var sanırım. Bir baktırayımAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbasinc veya guc kaybi var mi? muhtemelen borularindan birinde kacak vardir. baktirmakta fayda var
Bir yorum yaz:
-
basinc veya guc kaybi var mi? muhtemelen borularindan birinde kacak vardir. baktirmakta fayda varAslı Ouz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhabalar, jcw aracımda sesli forge dv var. Çıkma olarak aldım n18 motordan çıkmıştı fakat onu n14'e uydurdular bir şekilde, AYN'de yapıldı bu konuda tecrübelilerdir zaten.
Sorum şu ki, diğer aracımdaki sesli blowoff , gaza basıp çektiğinizde çuflayıp bırakıyordu. JCW'de gaza basıp bırakınca çufluyor, ama gaz bırakılı halde araç vitesteyken ince ince çok ufaktan hava kaçırıyormuş gibi tıslamaya devam ediyor gaza basana veya boşa alana kadar. Hiç böyle bir şeye denk gelmedim de daha önce, normal midir aceba ? Yoksa kaçak vs için baktırayım.
Bir yorum yaz:
-
Merhabalar, jcw aracımda sesli forge dv var. Çıkma olarak aldım n18 motordan çıkmıştı fakat onu n14'e uydurdular bir şekilde, AYN'de yapıldı bu konuda tecrübelilerdir zaten.
Sorum şu ki, diğer aracımdaki sesli blowoff , gaza basıp çektiğinizde çuflayıp bırakıyordu. JCW'de gaza basıp bırakınca çufluyor, ama gaz bırakılı halde araç vitesteyken ince ince çok ufaktan hava kaçırıyormuş gibi tıslamaya devam ediyor gaza basana veya boşa alana kadar. Hiç böyle bir şeye denk gelmedim de daha önce, normal midir aceba ? Yoksa kaçak vs için baktırayım.
Bir yorum yaz:
-
Dumpvalve olmadan yazilim konusunda haklilar dusunmenize gerek yok verim almak istiyorsaniz takmaniz gerekiyor.
Bir yorum yaz:
-
Konuyu canlandırayım. R60 S' e Samsun EcuFast'te yazılım yaptırmıştım. Araba 3.500dd' den sonra silkeleme yapıyordu 2 sefer ayar yaptırdım her seferinde turbo basıncıyla alakalı ayar yaptı ama olmadı velhasıl yazılımı yapan arkadaş turbo basınç valfi kaçırıyor dumpvalve takarsak tekrar yazılımla araba yürür dedi. Bu parça araçta yazılımsız olarak herhangi bir canlanma yaratır mı ya da zararı olur mu, tam verim almak için yazılım şart mıdır ? Bir de dizellerde yazılım sert kalkışlarda partikülü çabuk doldurtuyor benzinli araçta da katalizöre aynı tesiri gösterir mi ?
Bir yorum yaz:
-
en sağlamı forge sonra gfbdir 150 tllik düdük sesi veren forge aparatlar kaçırıyor forge dump valve değilAslı DrAGA tarafından gönderilmiş Mesajı gösterForge Dv stage 2 için uygun değil çok kacırıyo diyorlar bilginiz var mıdır tesekkurler
Bir yorum yaz:
-
Forge Dv stage 2 için uygun değil çok kacırıyo diyorlar bilginiz var mıdır tesekkurler
Bir yorum yaz:
-
Yusuf usta ile konuştum adaptör yeterli bağlarız dedi.Şimdi o adaptörü almam gerekicek sadece.Her adaptörün sesi farklı mı her markanın yani ? Yoksa hepsinin verdiği ses aynı mı ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Hızır gibi yetiştinAslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYiğit, sen wastegate'in fotoğrafını çekmişsin, senin aracında takılı olan forge kodu şu olması lazım; FMDVR60R
Sürekli yırtılan vakum hortumunu elinle takip edersen dumpvalve'in nerde olduğunu anlayabilirsin.
Kimsede demiyor o westgate diye
e niye hindi gibi ses yapmıyor bizim araç ? Çok çok az çuf sesi geliyor alttan oda dikkatli dinlersen.
Bir yorum yaz:
-
Yiğit, sen wastegate'in fotoğrafını çekmişsin, senin aracında takılı olan forge kodu şu olması lazım; FMDVR60RAslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösternerden bulucam hocam ses aparatını hemen alayım ? Bildiğimiz blow off mu alıcam ?
Bide foto çektim dumpvalve bu arada gözüken değil mi ?
forge değil dimi bu ? ben forge var sanıyordum... " Achtung " yazısını okuyabildim üstünde bitek... Şu elemanda bundan taktırmış ilk sayfada ne oldugunu söylüyor , 4. sayfada da benim kinin aynısı var resmini çekmiş.
http://www.motoringalliance.com/foru...r56-s-jcw.html
Sürekli yırtılan vakum hortumunu elinle takip edersen dumpvalve'in nerde olduğunu anlayabilirsin.
Bir yorum yaz:
-
kırk yıllık karanlık'ım ben yawAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba,
Önce lütfen kendinizi "Üyelerimizi tanıyalım" bölümünde tanıtır mısınız ?
Teşekkürler
))
ok hallediyorum şimdi
Bir yorum yaz:
-
Merhaba,Aslı karanlik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGFB DV+ kullanan var mı aramızda ?
Stage 2 de problem yaşatır mı ?
Önce lütfen kendinizi "Üyelerimizi tanıyalım" bölümünde tanıtır mısınız ?
Teşekkürler
Bir yorum yaz:
-
Stage 1 için f/p olarak iyi ama daha yüksek basınçlarda çok verimli olmadığını okumuştum başka bir forumda
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: