Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Yazılımla illaki fark olacaktır fakat normal basıncın 0.8 ken 0.95 1.0 barlara getirecekler. gidiş farkedecektir fakat DP yoksa arabanda biraz sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum. Kat olması araç için bence sağlıksız birşey.
Hatta geçenlerde bi tane volkswagen satış müdürü arkadaşımın sciroccosunu servise götürdük satıyor son kontrolleri yapsınlar diye, arabaya 600km'deyken DP yaptırmıştık. Usta dediki bize (zaten müdürü adamın) " abi dp takmakla çok iyi etmişsiniz bu arabalarda kat arabanın silindirlerinde sıkıntı yaşatıyor, şuan sıfırdan bile sağlıklı bu araba. Çok dogru iş yapmıssınız ama biz tabi bunu müşteriye söyleyemiyoruz gibi bir ibare kullandı
Bence yazılım atılacaksa kat iptali kesinlikle olmalı. Hem ses biraz güzelleşir hemde rahatsızlık verecek derecede olmayacaktır. Susturucuların üzerinde kalsa sakıncası olmuyor, ama DP yaptırmak gerek diye düşünüyorum.
Filtre olarak zamanında Gorkem'i dinlemedim gittim alta taktım KN taktım, araba geriye düştü Kutu içi filtre cidden başarılı bu arabada. BMC taktım kutu içi ama ITG falanda takabilirsin. Normal filtre hazneleri daha geniş. Sesi bile değişiyor. Diceğim oki filtreyi kutu içindeki süngerini değiştirsen yeterli
yakıt farkı falan diyorlar ekonomik oluyor diyorlar ama yalan yani ben 1.5 litre fazla yakıyorum hemde otomatik olmamdan ötürü olabilir. Fakat adam gibi kullandıgımda yine eski hali gibi yakıyor. 9.5 10 litre. şöyle bir durumda var tabi dizel araba değil sonuçta, az yaksın diyede kasmadım hiç
Yorum Yap