Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Evolve'a dünya para vermene gerek yok, adamlar EU ve America standardında ve benzinine göre ayar atılıyor sağlıksız olacagı kanaatindeyim.
Ecufast'e git !
edit : Senin arabana Ecufast'ten baska kimse dokunamıyor TR'de LCI Beyin var
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Birde Downpipe tan sonra illa susturucu koymak gerekiyormu ??
buna istinaden yazdım neden gereksin ?
çok başarılı işler çıkarıyor Evolve, burada da BTG'de bayilik. Ama TR benzin standartlarında çok fazla artısı oldugunu düsünmüyorum.
yakaladıkları verilerin TR'de yakalanması çok zor maalesef.
çok başarılı işler çıkarıyor Evolve, burada da BTG'de bayilik. Ama TR benzin standartlarında çok fazla artısı oldugunu düsünmüyorum.
yakaladıkları verilerin TR'de yakalanması çok zor maalesef.
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
LA bende bilmediğimden soruyorum işte koyacam demedim ki
Evolve şu anda avrupa da baya yaygın dediğin gibi ama Türkiye şartlarında ne olur bende bilmiyorum ama Sağlam olduğunu duydum
Sağlamlık olayını anlamıyorum Evotech'in çıkarttığı 'SAFE Yazılım' saçmalığının bir parçası aldırış etme..
Ecufast yapan görkem aren yekta ben ve bir kaç arkadas var. Gayet başarılı gidiş acısından da rahatlık açısından da. Hazır yazılım değil her araca ayrı ayrı kondisyonlarına bakılarak atılıyor.
Kısaca Gevura yedirmeyin paranızı
R56'da tecrübe konusunda çok usta arkadaslar var burda ama bu konuda doğru oldugumu dusunuyorum, son 6 aydır master yaptım artık arabam üzerine
edit: Diyeceğim o ki, eğer böyle birşey dusunuyorsan, bir hafta sonu özgünlere gidelim, Konuşalım
Sağlamlık olayını anlamıyorum Evotech'in çıkarttığı 'SAFE Yazılım' saçmalığının bir parçası aldırış etme..
Ecufast yapan görkem aren yekta ben ve bir kaç arkadas var. Gayet başarılı gidiş acısından da rahatlık açısından da. Hazır yazılım değil her araca ayrı ayrı kondisyonlarına bakılarak atılıyor.
Kısaca Gevura yedirmeyin paranızı
R56'da tecrübe konusunda çok usta arkadaslar var burda ama bu konuda doğru oldugumu dusunuyorum, son 6 aydır master yaptım artık arabam üzerine
edit: Diyeceğim o ki, eğer böyle birşey dusunuyorsan, bir hafta sonu özgünlere gidelim, Konuşalım
Lutfen yazılarımızı yazarken baskalarına cevap hakkı dogurmayacak sekilde yazalım hatta marka isimlerini kullanmazsak daha iyi olur nasılsa kim neyin ne oldugunu anlar
Lutfen yazılarımızı yazarken baskalarına cevap hakkı dogurmayacak sekilde yazalım hatta marka isimlerini kullanmazsak daha iyi olur nasılsa kim neyin ne oldugunu anlar
Burada olmayan bir hakkında yazı yazmak etik olmaz sonucta cevap veremezler.
Ayrıca daha önce de uyardıgımız üzere henüz sponsorluk anlasması yapmadıgımız markaların reklamlarının bir şekilde yapılması site kuralları gereği yasaktır.
Yorum Yap