Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Lastik Tavsiyesi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı byrioo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ön lastik ölcüsünü ince tutup arkayı kalın tutsak sorun olurmu? böle kullanan varmı? önlere 205 45 15 arkalara 215 45 15 takmayı dusuyorum belkı sacma olabılır
    Özgür hiç deneyen olmadı ama traktör spek olur bence

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    benim de 205 45 17 idi, cok sacma sapan paralar istiyorlar gercekten bu ölcüler icin. Ben de jantla beraber 16 lastik aldım michellin alpin. Gayet memnunum su an, run flat almadım ayrıca, yazın daha performans'a uygun lastik alacagım zaman da runflat almayı dusunmuyorum.

Bir yorum yaz:

• byrioo
    yanıtladı
    ön lastik ölcüsünü ince tutup arkayı kalın tutsak sorun olurmu? böle kullanan varmı? önlere 205 45 15 arkalara 215 45 15 takmayı dusuyorum belkı sacma olabılır
    En son düzenleyen byrioo; 12-12-13, 14:14.

Bir yorum yaz:

• AYDIN
    yanıtladı
    Açıkcası tavsiyem ölçüyü değiştirmemeniz. Lastik yarılmadığı sürece normal lastiği bagajda mini kompresör ile gezerek kullanabilirsiniz. Yol tutuşta artı performansı olacaktır. Ancak uğraşamam derseniz run flattan başka seçenek yok BEnce mevcutta Dunlop ve Pirelli'nin run flat serilerini kullandım. Açıkca söyleyebilirim ki Dunlop'tan uzak durun . Hankook için kullanan arkadaşlarımız size yorum yapacaklardır. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    215/45 kesinlikle almayın. Tank gibi oluyor. Çok ağır bir lastik.
    205/45 veya 215/40 17 almalısınız. Fabrikasyon ölçüsü budur.

Ben iki aracımdada Pirelli Pzero kullanmıştım. Sizin bahsettiğiniz lastik ile toplamda 100-150 tl oynuyor.
    Memnun kaldım tavsiye ederim.

Runflat mi, Normal lastik mi konusuna birşey diyemeyeceğim.
    http://www.miniclubtr.com/forums/sho...rmal-Lastik-mi
    Ekteki link'te yorumları görebilirsiniz

Bir yorum yaz:

• erk1n
    bir konu başlattı Lastik Tavsiyesi

Lastik Tavsiyesi

Mini Cooper S Cabrio'ma lastik alacağım. 17" orjinal jant var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sanırım aracımın orjinal lastik ölçüsü 205 45 17. Yanlışsam düzeltin lütfen.

Şuanda üzerinde Marshall Matrac 215 47 17 var. Lastik çapında yalnızca %1,5 lik bir artış olduğu için kullanılanilir bir ölçü.

Hankook marka 205 45 17 ölçüde Runflat lastik buldum. Tanesinin fiyatı 270TL. Hankook'um testlerde kendini kanıtlamış modeli. Fiyat olarakta Runflat için çok uygun. Kesinlikle Runflat derseniz bunu alacağım.

Runflat değil normal lastik almalısın derseniz 215 45 17 ölçülü üst sınıf lastiklere yöneleceğim, Neden bu ölçü derseniz 205 45 17 ölçülerindeki üst sınıf lastikler daha pahalı. Continental Sport Contact 5 ya da Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 düşünüyorum testlerde en başlarda kendilerine yer bulan. Bunlarda 270-300 TL arasında 215 45 17 ölçülerinde. Bu lastiklerde 205 45 17 ölçülerinde ise fiyat uçuyor.

Siz olsanız ne yapardınız? Neden?
Hazırlanıyor...
X