Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Cam Sorunu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

hocam cam motoru arızalı eğer yaptırmam diyorsan sağ tarafa geç kapıyı aç sol elin cam düğmesinde olsun sol elinide yumruk yapıp motorun olduğu yere abartmamak şartı ile vurmaya başla sol elinlede cam düğmesine bas eğer açılmazsa motor lazım bu arada açılmamasının sebebi araçta cam direğinin olmamasıdır bazen kapı açıldığında cam aşağı düşmüyor. Yani cam açıldığında 1cm aşağı düşer kapandığındada tekrar yukarı çıkar bazen düşmüyor buda camın açılmamasına sebep oluyor. Dediğim şekilde yap büyük ihtimal çözülecektir.

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      hocam cam motoru arızalı eğer yaptırmam diyorsan sağ tarafa geç kapıyı aç sol elin cam düğmesinde olsun sol elinide yumruk yapıp motorun olduğu yere abartmamak şartı ile vurmaya başla sol elinlede cam düğmesine bas eğer açılmazsa motor lazım bu arada açılmamasının sebebi araçta cam direğinin olmamasıdır bazen kapı açıldığında cam aşağı düşmüyor. Yani cam açıldığında 1cm aşağı düşer kapandığındada tekrar yukarı çıkar bazen düşmüyor buda camın açılmamasına sebep oluyor. Dediğim şekilde yap büyük ihtimal çözülecektir.
      teşekkür ederim sorunu hallettim önceden yinede çok sağol.Bu arada ist hangi okuldansın ??
      [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

sorun değil maalesef yeni üye olduğumdan malum yeni cevap verdim tarihede bakmaım acemi pilotuz daha İstanbul Arel Üni. deyim sen?

Yorum Yap

Aynı sorun bendede var 1 kere kendıne gelmıstı durduk yere sımdı yıne gıttı demekkı kendılıgınden darbe almıs
          su cam motoru tam olarak nerede kalıyor dedıgınız yontemlerı deneyeyim

Mini kronik arızalarına eklenebilecek birşey daha..

Birkezde siyah filmli bir mini okulun kapısından girmek için yeltendıgınde guvenlık kimlik sordu,arkadas gosterdi ama filmlerden içerisi gozukmeyince arkadas kapıyı acıp gostermek zorunda kalmıstı demek ondada aynı problem varmıs
          En son düzenleyen Twstrr; 17-04-13, 15:23.

Yorum Yap

valla hocam yumruğunu gezdir öyle bi yandanda sol elinle camı açma tuşuna bas kombinasyonu sağlaman gerek kapı kolunun alt kısımlarında gezdirmeni tavsiye ederim iyi forumlar..

Yorum Yap

Muhteşem teknik desteğin için teşekkürler
              Bugun biraz hırpalayayım miniği

Yorum Yap

önemli değil eğer açılmazsa biraz daha yukardan denersin çok yavaş vurursanda açılmaz çok sertte vurma iyi forumlar

Yorum Yap

sorun değil maalesef yeni üye olduğumdan malum yeni cevap verdim tarihede bakmaım acemi pilotuz daha İstanbul Arel Üni. deyim sen?
                  Estafurullah hepimiz acemiyiz Ben İTÜ deyim ama bu araç bana çok yabancı gelmiyor haberin olsun Çaya beklerim geldin mi:P

Yorum Yap

Alıştım siteye artık sıkıntı yok İTÜ maçkadamısın ? bizimde uzay mühendisliğinde bi arkadaş vardı sen hangi semttesin bu arada ?

Yorum Yap

Alıştım siteye artık sıkıntı yok İTÜ maçkadamısın ? bizimde uzay mühendisliğinde bi arkadaş vardı sen hangi semttesin bu arada ?
                      maçka genel olarak arada maslak yapıyorum

Yorum Yap

hazırlık okuyosun yani peki semt neresi ?

Yorum Yap

hazırlık okuyosun yani peki semt neresi ?
                          yok işletme fakültesindeyim 1. sınıfız Oralardayız genelde

Yorum Yap

anladım

Yorum Yap

benim minimde de camda sorun oldu önce iki cam da açılmamaya başladı akabinde bir gece ansızın sol camım beş cm kadar düşmüş fakat bunla da kalmayıp her minik sarsıntı da düşmeye devam etti günün sonunda yarıya kadar açık bir camla yaşamaya başladım, servise götürdüğümde kapıyı söktüler ve bana eskiden yuvarlak olduğunu tahmin ettiğim bir tarafı ezilmiş ve ortadan yarılmış (bundan dolayı cam düşmüş zaten) bir parça gösterdiler, motorunda sıkıntı yokmuş, 150tl tuttu tamir. fakat diğer camı tamir edemedi cam yukarda kaldığı için müdahale etmek için telleri kesmem gerekir fazla masraf cıkar dedi bu da yakında düşer gelirsin diyip gönderdi.

Yorum Yap

Aslı GunesEdiz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                benim minimde de camda sorun oldu önce iki cam da açılmamaya başladı akabinde bir gece ansızın sol camım beş cm kadar düşmüş fakat bunla da kalmayıp her minik sarsıntı da düşmeye devam etti günün sonunda yarıya kadar açık bir camla yaşamaya başladım, servise götürdüğümde kapıyı söktüler ve bana eskiden yuvarlak olduğunu tahmin ettiğim bir tarafı ezilmiş ve ortadan yarılmış (bundan dolayı cam düşmüş zaten) bir parça gösterdiler, motorunda sıkıntı yokmuş, 150tl tuttu tamir. fakat diğer camı tamir edemedi cam yukarda kaldığı için müdahale etmek için telleri kesmem gerekir fazla masraf cıkar dedi bu da yakında düşer gelirsin diyip gönderdi.
                                peki şu andaki sıkıntısı nedir cam açılmıyormu şaltere basınca ? yoksa kapanmıyormu ? veya başka bir sorunumu var ?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X