Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Cam Sorunu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Cam Sorunu

Sağ camımı açmak istiyorum tık tık ses geliyor ama açılmıyor,neden kaynaklanıyor olabilir?Nu arada düğmeye basarken iç aydınlatmada voltaj belirgin oranda düşüyor.Önceden arada tutukluk yapardı şimdilerde hiç oynamıyor cam Aynı tutuklanmalar sol camda da başladı.Onun da sonu sağ cam gibi mi olucak acaba??
    [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

cam motorunda sorun var demekki benim r53 te de vardı,, bi kaç yere götürrdüm anlamadılar sonra mini auto gittim yusuf abi okkalı bi iki patlattınca çalışmaya başladı sonra içini açtılar temizlediler kapattılar eskisi gibi çalışmaya başladı sende bi anlayana açtır temizlet, kurtarazlarsada bi motor alırsın

Yorum Yap

A.Y.N Auto Yusuf Ustam bi baksın hele

Yorum Yap

Genelde ilk secenek cam motoru ki bakrirmanizda fayda var. Ama dikkat, kapi ici sokuluyor, lutfen dikkatli sokulup takilsin yoksa daha sonra ses yapiyor.

Ikinci bir alternetif. Daywax. Voltaj dusuyor diye yazmissin. Belki once akunun voltaji kontrol edilmesi gerekebilir.

Ornek; ben hep uzaklardayim, Giovanni genelde askida yatiyor. Arada sirada mars basiliyor. AMMA benimde basima gelen, bazen camlar motoru calistirmadan acilmayi reddedebiliyor. Basima sanirim iki kere geldi. Motoru calistiriyorsun, azicik yol aliyorsun, bi daha deniyorsun ANA problem yok.
        Ve gunun geri kalan kisminda yine olmuyor.

Bilgin olsun.

Wishman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Genelde ilk secenek cam motoru ki bakrirmanizda fayda var. Ama dikkat, kapi ici sokuluyor, lutfen dikkatli sokulup takilsin yoksa daha sonra ses yapiyor.

Ikinci bir alternetif. Daywax. Voltaj dusuyor diye yazmissin. Belki once akunun voltaji kontrol edilmesi gerekebilir.

Ornek; ben hep uzaklardayim, Giovanni genelde askida yatiyor. Arada sirada mars basiliyor. AMMA benimde basima gelen, bazen camlar motoru calistirmadan acilmayi reddedebiliyor. Basima sanirim iki kere geldi. Motoru calistiriyorsun, azicik yol aliyorsun, bi daha deniyorsun ANA problem yok.
          Ve gunun geri kalan kisminda yine olmuyor.

Bilgin olsun.

Wishman
          Wish abi aynen öyle oluyordu ilk zamanlarda da şimdi sağ cama ulaşamıyorum sol cam öyle devam.Bilgilerin için çok teşekkür ederim.

Yorum Yap

Cam motoru kömürünüzden olma ihtimali cok yuksek, Önceli r50imde Bostancı oto sanayide yaptırmıstım yaklasım 1 saat suruyordu sanayiye yukarıdan girişte soldan 3 sokakta sagdaki 4uncu dukkan filandı.
            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hiç uğraşma ayn ye götür halletsin

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Cam motoru kömürünüzden olma ihtimali cok yuksek, Önceli r50imde Bostancı oto sanayide yaptırmıstım yaklasım 1 saat suruyordu sanayiye yukarıdan girişte soldan 3 sokakta sagdaki 4uncu dukkan filandı.
                Alen Abi sen bana 2. kısımdan tarif et ben bu sanayide kaybolmaktan bıktım.Yusuf Ustaya göstericem gerçi ilk orada olaki olmadı alternatif olsun elimde

Yorum Yap

Ayn Autoya git ben 5 sene once gitmistim dedigim yere
                  LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Ayn Autoya git ben 5 sene once gitmistim dedigim yere
                    Yusuf ustam halleder bencede

Yorum Yap

Kapıya sağlam 4-5 yumruk eski haline döndü ama motorda arıza varmış cam çok yavaş açılıp kapanıyor motor değişikliği olacak.Bu arada wis abi aküme de baktırdım akü ölmüş 20 dk far açık kaldı akü bitti

Yorum Yap

Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Kapıya sağlam 4-5 yumruk eski haline döndü ama motorda arıza varmış cam çok yavaş açılıp kapanıyor motor değişikliği olacak.Bu arada wis abi aküme de baktırdım akü ölmüş 20 dk far açık kaldı akü bitti
                        Motor dedikleri tekrar tel sarilmasi gerekebilir. Birde disliler plastik bir kere kaydirdimi bitti. Zaten ic isiklarin gidip gelmesi aku dedirtmisti. Bildik yerde baktirt motoruna. Ve unutma once sag oluyor. (darvin kullanma kullanmama teorisi gibi)

Motor degisimi veya tamiri bisey diyemem ama kapi ici acip kapamaya dikkat. Tirnak kirmamaya calissinlar.

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Motor dedikleri tekrar tel sarilmasi gerekebilir. Birde disliler plastik bir kere kaydirdimi bitti. Zaten ic isiklarin gidip gelmesi aku dedirtmisti. Bildik yerde baktirt motoruna. Ve unutma once sag oluyor. (darvin kullanma kullanmama teorisi gibi)

Motor degisimi veya tamiri bisey diyemem ama kapi ici acip kapamaya dikkat. Tirnak kirmamaya calissinlar.
                          Çok sağol wish abi motor siparişi verdik haftaya cuma kısmetse taktırıyorum.Bu söylediklerini aynen ileticem ustaya tekrardan sağol.

Yorum Yap

..........
                            En son düzenleyen Kayhan; 18-11-13, 23:55.

Yorum Yap

Orjinali 280 tl
                              Bosh marka fakat mini ye ait değil 200 tl(Zahmetli bir kurulumu varmış uydurma yapılıyormuş bilgin olsun)

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X