Aracinizda hangi motor yagini kullaniyorsunuz? Motul onerenler cok oldu vw de yag yakma sorununu bayagi bi azaltiyormus.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Motor yaginiz?
Çöküş
X
-
Castrol kullanıyoruz bizde ancak yuksek performanslı aracların hepsıne Mobil kullanıyorum.[CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]
Yorum Yap
-
Mobil 0-401) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkez marka yazıyor bide dereceleri yazalım.
Motul 300V 15w-50 Kualnıyorum.
Yorum Yap
-
Motul eskiden ulkemızde bulunması bıraz zor olan ancak ulkemızde dist. yenı alınmıs cok guzel bır yagdır[CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]
Yorum Yap
-
Castrol e para vermem MINI BMW ve Range lerde hep dikkat ettiyseniz işte MINI castrol u öneriyor yazar fakat fabrika dolum yağları Mobli 1 dir bu tamamen ödenen sponsorluk ile alakalıdır
Mobil 1 5 50 bu gün M3 M5 M6 vs devir donen araçlar bu yağı kullanmakta araç çok daha sessiz ve yakıt olarak biraz daha az yakmakta yağın bu kadar etkileyeceğini hiç bilmezdim 2 . olarak bu gün dünya rekoru kıran GTR çağların araç ve Es motors Emre leventlerin Porsche dahil mobil 1 kullanmakta ve önermekteler daha önce birçok yağ denemişler ama mukavemet olarak en dayanıklı ve performans sağlayan yağ mobil 1 olarak karar kılmışlar banada AYN auto yusuf gel mobil 1 koyalım dediklerinde 5 50 zaten yağa çok inanıp güvendiğimden hemde Yusuf a çok güvendiğimden direk koydum ve çok memnunum
Yorum Yap
Yorum Yap