Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Motor yaginiz?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• b.battal
    yanıtladı
    Yusuf usta mobil 0-40 koydu kullanıyoruz

Bir yorum yaz:

• Yekta
    yanıtladı
    kullanılan yağla alakalı olarak yağ eksiltme olabilir düşük viskoziteli yağlar daha çabuk ısınabiliyor, bu da buharlaşıp yanması ve eksilmesi demek eğer çok sakin kullanmıyorsanız orjinalden biraz daha yüksek viskoziteli yağ tercih edin derim kullanım şeklinize ve iklime bağlı olarak.. ayrıca eksiltme varsa r53 ler için konuşuyorum karter contanızı kontrol edin bizim kasalarda kronik sıkıntı

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    çok şükür, her gün apaçi gibi gazlıyorum 1 litre bile eksiltmedim. Bakımını vs düzgün yaptıkça, fabrikasyon bir hatası yoksa eğer yakması imkanless..

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar sık sık yağını ve suyunu kontrol edin, minilerde eksiltme sorunu var.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Sik sık kontrol etmekte fayda tabiki var ama R53 lerin yag eksiltme ve yakma sorunu yok

R56 larda 07 08 modellerinde be 09 baslarinda evet yag yakma sorunu var sekman bosluklari fabrikadan cikarken 0'03 olmasi gerekirken 0,06 ile ciktilar yag yakma sorunlari var ve 80000 km de motor yapan cok mini kullanicisi var

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    Arkadaşlar sık sık yağını ve suyunu kontrol edin, minilerde eksiltme sorunu var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• gespenster
    yanıtladı
    arenin tavsiyeleriyle mobil 0-40 kullanmaya başladım gayet güzel ve memnunum..

Bir yorum yaz:

• byrioo
    yanıtladı
    stok r-53 icin kullanılan onerılen yag nedır gunluk kullanıyorum aracımı ara ara basmak gerekıyor

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    mobil 5/30 ile değiştirdim bende

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Bende gunluk kullaniyorum oyle arabayi sikistirmam 0-40 castrol edge 5-50 ye yada motul e gecmek faydali olurmi acaba.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    yagci abi bizim emektar delikanliya mobil1 kullaniyorz ama unuttum ustunde yazani bakinca yazacagim aklima gelmisken bugun yag cubuguna bakayim ne durumdaa

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    castrol 10w60 iyi'dir. mobil'de var 10w60 o yag yakan araçlar için. sınıfları aynı değil.

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    tamamdır aren teşekkürler.

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Mobil -1 5-50 kullan gözün kapalı

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bende bu bakımda castrol 10-60 dan motul 300v 15-50 ye geçtim.. şu anlık pek bir fark görecek kadar sıkıştırmadım ama yağ sıcaklıkları normal trafik kullanımında hemen hemen aynı değerlerde.. pistte görmek lazım farkı
    çok sıkıştırarak kullanıyorsanız bu arada 0-30 koymayın özellikle r53 lere, biraz daha kalın, viskozitesi yüksek yağları tercih edin.. mobil 5-50 olabilir castrol 10-60 veya motul olabilir..

yağı eksik olmasındansa ekle abi 5-30 bi sorun çıkarmaz.. eksik yağla dolaşma aman
    ozaman burdan benim 5-50 koymam gerektiği sonucumu çıkıyor?

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    Motul sadece 2 litre satıyor 300V serisi oda 65TL.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X