Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R53 silkeleme

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

lan sen önce obd kablonu bulda sonra konuş

Yorum Yap

he bu arada bobin ateşleme vs olsa genelde dip gaz oturdğunda yapar kalkışta falan hissetmezsin

zaten ses ve titreşim mekanikmi yoksa ateşleme ile ilgili elektronikmi hissetmen lazım gibi geldi bana

Yorum Yap

Debriyajdan ayagini cekerken cok gaz vermezsen tir tir titriyor. Wishman in bahsettigi gibi.

Yorum Yap

sizin sorun debriyajdan volanta uyum saglamamış yada montaj hatası iyi günler

Yorum Yap

Ne gibi bir problem teskil eder? Veya kullandikca alisabilme durumu olurmu?

Yorum Yap

@Uzman RMW cihazile okuyabilirim OBD hataları

Montaj hatası olma ihtimali düşük 8 vida var çok kolay takılması, kendim taktığım için söyliyorum. Bide böle şeyler görmek ve kulanmak lazım anlamak için. Siz nerde oturuyorsunuz?
              RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Ben bayrampasada oturuyorum. Cok isterim uygun bir zamanda test etmek sizinle

Yorum Yap

Çok uzak :| olursa bir gün ayarlarız.
                  RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Ali, Yesil R53;

Canin cok sIkIldi bu konuya... Once bir 4 buji al, ne de olsa akmaz, kokmaz, eskilerde 20.000 olmadi ise saklarsin. Baktin degistirdikten sonra silkeleme (ozellikle alt viteslerde, ve kalkista) hala devam ediyorsa o zaman daha komplike dusunursun olayi.
                    Ne olur, 4 tane yeni bujin olur, bosuna masraf mi ? Hayir....

Teknik Modlarim zaten gerekli aciklamayi yaptilar.

Ben sizin kadar yeni teknolojilerden anlamiyorum, bu da normal. Ama bujilerin cikartilip egelendigi zamanlari hatirliyorum. Hani eskiden olsa 'Buji baslari meme yapmis' dicem ama artik hersey tak-cikar-at oldu....

Wishindibindiyapinilkcareolarakdemekistediman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Ali, Yesil R53;

Canin cok sIkIldi bu konuya... Once bir 4 buji al, ne de olsa akmaz, kokmaz, eskilerde 20.000 olmadi ise saklarsin. Baktin degistirdikten sonra silkeleme (ozellikle alt viteslerde, ve kalkista) hala devam ediyorsa o zaman daha komplike dusunursun olayi.
                      Ne olur, 4 tane yeni bujin olur, bosuna masraf mi ? Hayir....

Teknik Modlarim zaten gerekli aciklamayi yaptilar.

Ben sizin kadar yeni teknolojilerden anlamiyorum, bu da normal. Ama bujilerin cikartilip egelendigi zamanlari hatirliyorum. Hani eskiden olsa 'Buji baslari meme yapmis' dicem ama artik hersey tak-cikar-at oldu....

Wishindibindiyapinilkcareolarakdemekistediman
                      Buji degil platin meme yapardı ayarsızlıktan bujiler de komur gibi olurdu zımparalanırdı , disributor e su kacardı kapagını soker kurular arabayı calıstırırdın ah eski gunler, gaz teli kopardı ip baglardın
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Bayrama kadar arabayi chek-up a sokucam agalar insallah ters bi durum olmaz

Yorum Yap

nerde değişti bu arada? volan yüzeyi bozulmuş olabilir mi aklıma geldi değişmeden önce belki yüzey temizlenmemiştir?

Yorum Yap

Tanidik birinde digistirdim baskiyi. Bi guzelde tornalattik kaymak gibi olmustu valla anlam veremedik.

Yorum Yap

Tandik olan kisiye gösterdinmi?
                              RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Yok daha bakmadi kimse vaktim yok arabayi gostermeye daha bu sicaklardada hic cikarasim gelmiyor ama kafamada takiliyor..

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X