Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Montaj hatası olma ihtimali düşük 8 vida var çok kolay takılması, kendim taktığım için söyliyorum. Bide böle şeyler görmek ve kulanmak lazım anlamak için. Siz nerde oturuyorsunuz?
Canin cok sIkIldi bu konuya... Once bir 4 buji al, ne de olsa akmaz, kokmaz, eskilerde 20.000 olmadi ise saklarsin. Baktin degistirdikten sonra silkeleme (ozellikle alt viteslerde, ve kalkista) hala devam ediyorsa o zaman daha komplike dusunursun olayi.
Ne olur, 4 tane yeni bujin olur, bosuna masraf mi ? Hayir....
Teknik Modlarim zaten gerekli aciklamayi yaptilar.
Ben sizin kadar yeni teknolojilerden anlamiyorum, bu da normal. Ama bujilerin cikartilip egelendigi zamanlari hatirliyorum. Hani eskiden olsa 'Buji baslari meme yapmis' dicem ama artik hersey tak-cikar-at oldu....
Canin cok sIkIldi bu konuya... Once bir 4 buji al, ne de olsa akmaz, kokmaz, eskilerde 20.000 olmadi ise saklarsin. Baktin degistirdikten sonra silkeleme (ozellikle alt viteslerde, ve kalkista) hala devam ediyorsa o zaman daha komplike dusunursun olayi.
Ne olur, 4 tane yeni bujin olur, bosuna masraf mi ? Hayir....
Teknik Modlarim zaten gerekli aciklamayi yaptilar.
Ben sizin kadar yeni teknolojilerden anlamiyorum, bu da normal. Ama bujilerin cikartilip egelendigi zamanlari hatirliyorum. Hani eskiden olsa 'Buji baslari meme yapmis' dicem ama artik hersey tak-cikar-at oldu....
Wishindibindiyapinilkcareolarakdemekistediman
Buji degil platin meme yapardı ayarsızlıktan bujiler de komur gibi olurdu zımparalanırdı , disributor e su kacardı kapagını soker kurular arabayı calıstırırdın ah eski gunler, gaz teli kopardı ip baglardın
Yorum Yap