Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R53 silkeleme

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

R53 silkeleme

Baski balata degiseli 2000 km oldu ama kalkista silkeleme basladi yokuslarda falan titreme basladi baski balatada bi sorunmu olustu acaba bilemedim LUK marka taktigimiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk.
    Mini cooper S '05 chili Green

Bujilerin etkisi olabilirmi acaba? Bi kac defa denedim arabayi ondan olabilirmi?

Yorum Yap

Keşke BMW orjinal logolu taksaydınız... büyük ihtimal onda değildir. Nasıl silkeleme daha detaylı anlatabilirmisin? Bence ya buji yada injector!
      RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

silkeleme durumu yalnızca dur kalkta ise baski balatayla ilgili problem yasiyor olabilirsiniz. Hangi serviste degisim yapildi ?

Yorum Yap

İlginç olayı yokuşlarda giderken yapması!!
          RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Benzin filtresini degistirdiniz mi hic?
            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Arabayi kaldirirken debriyajdan ayagi cekerken cok gaz vermezsem silkeliyor. Sarsiyor arabayi yokuslarda daha fazla hissediliyor cunku zorlastiriyor biraz daha. Benzin filtresi degisti evet. Rodaj sureci yapmadim ben ona bagliyorum daha fazla ama bilemedim.

Yorum Yap

luaı bahsettığı gibidir bence sorun ama yıne de fazla gecıktırmeden bır servıse göster ıstersen

Yorum Yap

Evet az kaldi 98 şahin parasini harcamama rekortmenler arasina girmeye hazirim

Yorum Yap

Ben bugun Giovanni'nin vites kutusu yagini degistirdim. Neyseki icinden capak disinda birsey cikmadi.
                    Daha sonra Agus Oto, Gokhan (=kendisi de S kullanmis biri) ile bir test surusune ciktik cunku bende kalkislarda eskilerin tabiri ile 'avans vurma' diyebilecegimiz kucuk bir sarsinti hissediyordum. Ozellikle on goguste.
                    Korkum 68.000'e yaklasan Giovanni'nin baski balata isteyebilecegi dusuncesi idi.
                    Ama Gokhan bana yanlizca 'Abi'cim sen hic gaz vermeden kalkmaya calisirsan tabiiki araba titrer, hakkini ver biraz' dedi.

Neyse, sanirim Ali idi. Benzin filtreni degistirdigini soyledigine gore. Ben olsam bir sonraki adimda bujilere bakarim. Zaten baski balata icin yapacak birsey yok, degismis, eger rodaj diye birsey varsa alismasini bekleyeceksin.

Ben daha once ozellikle 1. ve 2. vitesler gecislerinde one dogru burun vurma olayini bujiler degistirildikten sonra yokettim. Belki problemin bu olabilir. Yokusta da yapiyor diyorsun. Arabaya guc biniyor, neden olmasin? Buji degistirmek pek fazla problem degil.

Sevgiler

Wishkendinceanlatmayacalistimman

Yorum Yap

Baski balata yeni degistiginde boyle birsey yoktu ama. Degistginden bu sure sarfinda bi kac arabayla denedik. Bu yuzden rodaj surecini beklemedim ama bujiler evet kafama takiliyor jcw ile degisicem onlarida.

Yorum Yap

Direk bobinleri kontrol ettir debriyaj degilse bobinden yapar derim ama daha iyi bilen arkadaslarim varsa bende bilgi guncellerim yanlis anlasilmasin lutfen

Yorum Yap

İlk etapta bobin sonrasinda aklima bujiler gelmekte benimde

Yorum Yap

ateşleme buji bobin ile ilgili birşey olsa kalkışla kalmaz sürekli yapar..
                            tam olarak nasıl bir silkeleme yapıyor? normal vites değişirken hiçbir sorun yok mu? normal giderken bir titreme vs varmı?

Yorum Yap

Bana yakınsan Suadiye'de kalıyorum OBD ile kontrol yaparım istersen? Belki bı sonuc alırız.
                              RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X