bobınler alındı kardeş 300 tl ilgi ve alakanız için tekrar teşekkurler
SOLD

SOLD
SOLD
63 mm son susturucuda olursa sikinti yasamassin.. Filtre kiti deilde heatshield yaptirirsan custon cok daha fazla verim alabilirsin. Mesela scooptan gelen hava filtre tarafina uflemiyor, ona bir cozum bulunabilir. İcine air diverter yaptirabilir ve filtre ye yoneltebilirsin havayi 
SOLD

evet cut out iptal olacak kardeş şu an peak 1.7 1.8 bar bastığını gördüm defı boostta işler bitince özgünü antalyaya getirteceğiz(davet) güzel bir ayar yapılacak olmadı hks evc-6 var sıfır onu takıp kullanacağım basıncı sabıtlrmrk için falan.Turboya gelince su an yazılım yağılmadığı halde bile çok geç dolmuyor tatmınkar yanı anlayacağın 3. ve 4. vitesler yenıden hayat buldu dıyebilirim.ıntercooler değişiklik yapmadım zaten forgenın vardı onu kullanmaya devam ediyorum
63 mm son susturucuda olursa sikinti yasamassin.. Filtre kiti deilde heatshield yaptirirsan custon cok daha fazla verim alabilirsin. Mesela scooptan gelen hava filtre tarafina uflemiyor, ona bir cozum bulunabilir. İcine air diverter yaptirabilir ve filtre ye yoneltebilirsin havayi 

iltre kıtıyle de ilgili custom bir şeyler yapacağım ne kadar soğuk hava o kadar can

SOLD

Yorum Yap