Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=12&t=275 arkadaşlar aldığım turbo lınkte tıklarsanız başından sonuna bizim şu ankı orjınal turbo ıle farkını tek tek açıklıyor,bu turbo da motor içine gerek kalmadan kullanabılıyoruz.Sitenın diğer sayfalarını da incelersenız yapılmış araçları ve dyno verılerını göreceksınız ama yakıt oktan farkını göze alıp ona göre alacağım hp hesabını yapmak gerekır.
Nihat manifold işini ne yaptın peki ? motor içine gerek kalmadan alman için düşük basınçta kullanman gerekicek ? ne kadar fark ettirir sence, yorumlarını 4 gözle bekliyorum.
Allah utandırmasın..
Ses cok guzel MINICTR garaj da konu acip hatta uygulama yapilirkenki resimlerle de desteklersiniz cok guzel bir konu olur Projelerimizde acin hatta daha da guzel olur, bu arada sesi cok guzel olmus cut off u iptal mi edeceksiniz? Su anda kac bar basiyor? Gec dolma problemi var mi intercooler buyudugunde dolayi? Remap icin size istanbulda bir firmamtavsiye edebilirim MINI konusunda tecrubeliler.
Komple egsoz yaptirmani acilen tavsiye ediyorum nihat 63 mm son susturucuda olursa sikinti yasamassin.. Filtre kiti deilde heatshield yaptirirsan custon cok daha fazla verim alabilirsin. Mesela scooptan gelen hava filtre tarafina uflemiyor, ona bir cozum bulunabilir. İcine air diverter yaptirabilir ve filtre ye yoneltebilirsin havayi
Yapan var gayet verimli oluyor
Ses cok guzel MINICTR garaj da konu acip hatta uygulama yapilirkenki resimlerle de desteklersiniz cok guzel bir konu olur Projelerimizde acin hatta daha da guzel olur, bu arada sesi cok guzel olmus cut off u iptal mi edeceksiniz? Su anda kac bar basiyor? Gec dolma problemi var mi intercooler buyudugunde dolayi? Remap icin size istanbulda bir firmamtavsiye edebilirim MINI konusunda tecrubeliler.
Uygulama fotoları var kardeş hepsi bitince projelerımıze açacağım konumu bol bol fotolu bir şekilde evet cut out iptal olacak kardeş şu an peak 1.7 1.8 bar bastığını gördüm defı boostta işler bitince özgünü antalyaya getirteceğiz(davet) güzel bir ayar yapılacak olmadı hks evc-6 var sıfır onu takıp kullanacağım basıncı sabıtlrmrk için falan.Turboya gelince su an yazılım yağılmadığı halde bile çok geç dolmuyor tatmınkar yanı anlayacağın 3. ve 4. vitesler yenıden hayat buldu dıyebilirim.ıntercooler değişiklik yapmadım zaten forgenın vardı onu kullanmaya devam ediyorum
Komple egsoz yaptirmani acilen tavsiye ediyorum nihat 63 mm son susturucuda olursa sikinti yasamassin.. Filtre kiti deilde heatshield yaptirirsan custon cok daha fazla verim alabilirsin. Mesela scooptan gelen hava filtre tarafina uflemiyor, ona bir cozum bulunabilir. İcine air diverter yaptirabilir ve filtre ye yoneltebilirsin havayi
Yapan var gayet verimli oluyor
komple egzos yaptaracak olsam kardeş luaı gıbı alırım komple tıtanyumu ama ondan sonra polıslerden dolayı arabaya bınemem gerenk yok iltre kıtıyle de ilgili custom bir şeyler yapacağım ne kadar soğuk hava o kadar can
malum ÖZGÜN yıllardır sağolsun hiçbir şekilde de kırmaz,işimiz görür ticaretten ziyade dostluğumuz esklere dayanıyor o yüzden tercıh olarak da ecufast...
Luai'nin titaniumdan pek verim aldigini sanmiyorum
Komple krom yaptirsan ne farkederki ? Turbo acmadikca korkucak bisey yok bende de var dp+63mm sonda eisenmann..
Konu offtopic olmasin. R56 bolumunde projeni bekliyoruz
Yorum Yap