Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Faydalimidir?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Faydalimidir?

Zaman zaman konuştuğum bu işlerle haşır neşir olan kişilerden farklı cevaplar alıyorum MSD BOBİN,

Uploaded with ImageShack.us
    BUJİ KABLOLARI

İRİDYUM BUJİLER

bu parçaların orjinallerinden fark ettirecek kadar büyük bi farkları varmıdır,almaya değermi,yoksa gereksizmidir.
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

eğer bir sıkıntı yoksa abi değişmeye gerek yok bence hiç.. orjinal olanlar yüksek güçlere kadar destekliyor zaten.. ama herhangi bi ateşleme kaynaklı sıkıntı (missfire vb) varsa değiştirilebilir..
    buji için de ben iridyumlardan korkuyorum biraz, bizimkiler biraz fazla ısındığı için, yüksek egt ler gördüğü için bu bujileri kırabiliyor ki pek hoş olmayan sonuçlar doğuruyor bu da.. ama değişim zamanı geldiğinde bir derece daha soğuk olan platinyum bkr7equp yani jcw-gp bujisi alınabilir.. (orjinal buji kodu bkr6equp)

Yorum Yap

Yekta dogru soyliyor bazi kisiler kirildi onlarda yine Allaha sukur 20 bin kulandim iridyumlarla hic bisey olmadi ama yine riske girme bence. MSD bobin ve kablolar icin hic gerek yok!! 400 beygir gucunde olanlar orjinal kulaniyor
      RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

bizde port polish - meth kit filan olduğundan yüksek egt görmüyoruz ya kanka belki ondan sıkıntısızdır ama korkuttu beni bi kere
        sen ngk mı kullanıyosun yoksa denso brisk filan mı?

Yorum Yap

Aslı YEKTA tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          bizde port polish - meth kit filan olduğundan yüksek egt görmüyoruz ya kanka belki ondan sıkıntısızdır ama korkuttu beni bi kere
          sen ngk mı kullanıyosun yoksa denso brisk filan mı?
          Belki ondan kanka bilmiyorum. Ben NGK BKR8EIX kulaniyorum.
          RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

yani genel kanı bunların gereksız olduklarına cıkıyor tekrardan bujıler cok olmadı degıselı bıdahakı degısımde dedıklerınden alırız ozaman tesekkurler bilgiler için.Bide bazı zamanlarda gaza yuklendıgımde araba hızlanırken sılkeleme yapıyo bır etkılerı varmıdır dıye dusunuyodum bu parcaların.
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

olma ihtimali var abi nası bi silkeleme ne şekilde ne zamanlar yapıyor biraz daha detaylı anlatırsan belki çözeriz burdan

Yorum Yap

ya normal gıderken az bı basayım dıyorum boyle ufak bı sılkelıyo daha sonra cok gecmeden hemen kendıne gelıyo.bazende sasılacak sekılde delı delı gıdıyo (ıyı yonde yanı) bendemı bısey var cok sey ıstıyorum acaba arabadan .
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  ya normal gıderken az bı basayım dıyorum boyle ufak bı sılkelıyo daha sonra cok gecmeden hemen kendıne gelıyo.bazende sasılacak sekılde delı delı gıdıyo (ıyı yonde yanı) bendemı bısey var cok sey ıstıyorum acaba arabadan .
                  Eger 0-10 KM/H hizlarinda giderken ve sanki dokunur gibi azicik gaza basarken silkeleme oluyorsa, bence gaz kelebegi temizlenme zamani gelmistir. Esasinda en masrafsiz ama bakimi hep unutulan parca gaz kelebegi....
                  P.S: Umarimdogru bir tespittir. Benimkisi yanlizca dusunce.

Wishman

Yorum Yap

Gaz kelebeğinden olma ihtimali yüksek başka bir araba da da başımıza gelmişti.

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Eger 0-10 KM/H hizlarinda giderken ve sanki dokunur gibi azicik gaza basarken silkeleme oluyorsa, bence gaz kelebegi temizlenme zamani gelmistir. Esasinda en masrafsiz ama bakimi hep unutulan parca gaz kelebegi....

Wishman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Wishman
                      Yok abi gaz kelebegi yeni temizlendi gecen ay bakım yapıldı ozaman temizledik belki benim kuruntumdur diyecem ama ufakta olsa biyerlerde bişey var.0-10 arası değil normal hızlarda falan oluyo bigün deneriz modlarımızla onların tecrübeleri çok fazla.
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

bugun Aren sanayide git yanına baktırın bence

MSD Bobin kullanan çok gördüm ben neden sakıncası var ? bende de farklı bobin var ateşleme yetmiyor diye ?
                        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

[QUOTE=Kekuti;1821]bugun Aren sanayide git yanına baktırın bence

MSD Bobin kullanan çok gördüm ben neden sakıncası var ? bende de farklı bobin var ateşleme yetmiyor diye ?[/QUOT
                          Çıkamam kerem yanlızım dukkanda ama bı ara.
                          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster

MSD Bobin kullanan çok gördüm ben neden sakıncası var ? bende de farklı bobin var ateşleme yetmiyor diye ?
                            çıkakmamkı yanlızım dukkanda bı ara baktırıcam ama
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster

sakıncası yok canım ama bi artısı da yok r56 ların biraz daha zayıf sanırım oem ateşlemeleri..

gökhan abi benzin filtren filan da değişti mi peki aklıma o geldi?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X