Aslı katakunti tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
r53 egzantrik zinciri sorunu başına gelen
Çöküş
X
-
Wishman o listeyi abim bi servisten almisti ben araci cek dedim evin onune yusuf ustayi aradim yuruterek gelsem sikinti olcak biseymi yok yavas yavas gel dedi sabah erkenden gittim ve gergi bilyasi degisimi ile islem tamamlandi...
O listeye gore 1250 tl masraf vardi 10 da birine sikinti giderildi...
Yorum Yap
-
Aslı katakunti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman o listeyi abim bi servisten almisti ben araci cek dedim evin onune yusuf ustayi aradim yuruterek gelsem sikinti olcak biseymi yok yavas yavas gel dedi sabah erkenden gittim ve gergi bilyasi degisimi ile islem tamamlandi...
O listeye gore 1250 tl masraf vardi 10 da birine sikinti giderildi...
Gule gule kullan
Wish
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIste bu iyi olmus. Cok sevindim. Ben aldin sanmistim. Gule gule kullan. Dun videoyu seyrettim ama yorum yapmaya cekindim. Gercekten Leyland Diesel gibi ses geliyordu. :-) Ozlersen acip acip videoyu dinlersin.
Gule gule kullan
Wish
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı katakunti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkurler wish senin diskleri ve balatalari cok kiskandim karizmatik duruyolardi Aman nazar degmesinde
Yorum Yap
-
Aslı katakunti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkurler wish senin diskleri ve balatalari cok kiskandim karizmatik duruyolardi Aman nazar degmesinde
Yuruyende iyi birseyler yapmaya calisiyorum. Malum motor atmosferik.
P.S: Adam en fazla 145 basti, hala atmosferik diyo...
Wishman
Yorum Yap
Yorum Yap