Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Yakın bir arkadaşımın hediyesi, ona adını sordum bu işlemin patpat dedi, fren lambası 5-6 kere yanıp sönüyor, sonra devamlı yanıyor.
Videoyu yükleyemedim, umarım NDG yardım eder...
Nası bır malzemedır bu. Ayrıca yanıp sonmesı arkadakı aracları panıge sokabılır yanıp sondukce malum trafıkte ne ınsanlar var .
Gökhan abi,
Ufak bir modül bu, fren lambası konnektörü ile yuva arasında bypass yapıyosun...
Bence korkutmaz kimseyi çünkü sadece tek lambada ve sadece 5-6 kere yanıp sönüyor, Lambo havası da başka
Vallaha ben çok beğendim. Arkadakini sasirtacagini düşünmüyorum cunku fren lambası sönüyormus gibi bir algı yaratmiyor tam tersine uyarıcı etkisi de var. Buldugum yerde alip takarım aklimda olan ama nasıl yapacağımı bilmediğim birşeydi. istanbulda nerde satılır bilen var mi
Vallaha ben çok beğendim. Arkadakini sasirtacagini düşünmüyorum cunku fren lambası sönüyormus gibi bir algı yaratmiyor tam tersine uyarıcı etkisi de var. Buldugum yerde alip takarım aklimda olan ama nasıl yapacağımı bilmediğim birşeydi. istanbulda nerde satılır bilen var mi
Fatih Şahan
35 FF 198
Fatih buldugun yerde alip takma bro. Al gel benim garaja ben takarim sana. Bu arada uyarici etkisi var ne demek olm
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Normal trafikte sorun değil dikkat çekici duruyor, güzel fikir ama, trafiğin sıkıştığı , uzun süreli dur kalk modunun olduğu zamanlarda, önümdeki arabada böyle bişey varsa valla o sıkışıklıkta döverim ben adamı, ha belki dövemem dayak yerim ama olsun kavga çıkartırım gene de. Hiç değilse uzunları yakar dayarım öndeki arabaya.
Çakar diyoruz buna 2-3 sene önce arka sislerde kullanmıştım bir hevesle takıp, fren lambasında kullanmak da mantıklı ama akıcı trafikte güzel Yiğit'in dediği gibi, içeriye bir şalterle devreye alıp çıkarmak daha kullanışlı olur
Yorum Yap