Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ozan boyle seyler takmana gerek yok haftasonu bos vaktin olursa Maslakta bulusur Ecufast e gideriz tek tavsiye edebilecegim sey Ecu remapping yaptirman, bu racechip vs aletler zararli.
Ozan boyle seyler takmana gerek yok haftasonu bos vaktin olursa Maslakta bulusur Ecufast e gideriz tek tavsiye edebilecegim sey Ecu remapping yaptirman, bu racechip vs aletler zararli.
Evet abi benim de zaten oyle bir korkum vardı. Ecu Remapping tam olarak ne yapıyor peki?
ecufast e giderseniz adımı verebilirsiniz özgün e veya erdem abiye yardımcı olurlar
bu racechip vb. modül işlerinden uzak durun, konusu da geçmişti forumda birkaç gün önce..
ecufast e giderseniz adımı verebilirsiniz özgün e veya erdem abiye yardımcı olurlar
bu racechip vb. modül işlerinden uzak durun, konusu da geçmişti forumda birkaç gün önce..
Tamam tesekkurler, Sanırım bir filtre beni kesicek simdilik. Bir de belki remapping olayına girebilirim, gerci okuyorum 1 saattir, motoru cok yordugunu ve cabuk tukettigini falan yazmıslar. Cok emin olamadım dogrusu.
filtre konusunda, acik filtre mini icin de uygun olmuyor malesef. aem in intake kiti cok verimli, fiyati da fena degil. genel olarak r56da aem tercih ediliyor... havayi direk scooptan cekiyor, motor icinin isisi etkilemiyor...
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Merhabalar;
Konuya son mesajı geleli bayağı süre olmuş burayı biraz canlandırayım. Aracıma alta cai aldım. Ama sünger kısmı çok deforme olmuş. Buna uygun başka bir filtre taksam ne olur. Aem yada k&n gibi oraya uyacak bir filtre alsam ?
Bu filtreler, tr de bulunabiliyor ama alta'nın süngerini tr de bulamıyorum.
Yorum Yap