Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Amerikada arkadasınız varsa altanın sitesinde alın ona gondertin size posta ile gondersin bence gumruge de takılmaz o sekil de ustune yazar 50 dolar biter giider.
2008 r56 da ilk olarak alta kiti taktim acikcasi sesi guzeldi ama arabami full hks ye yapinca yerine orginal hks kitini taksitim ve arasindaki ses farki ise hks daha tok ve az ses cikariyordu
Bende orginal kit alip takilmasi taraftariyim adamlar hesaplamiski takmis diye dusunurken dual ag nin r56 icin taktiklarinyer daha mantikli hem sicakliktan kurtuluyor giren hava daha soguk oluyor hemde hava gitisi daha fazla
üstteki scoop u açıp hks mantar takın her aşırı beslemede yararlı olduğu gibi (R53)
yanlız HKS mantarın da bildiğiniz üzere replikası piyasada kol geziyor.
bu arada 2 sinin farkı nedir ?
çok şaşırtıcıdır ki replikanın orjinale göre Flow bench de verdiği sonuç daha verimli yanlız aynı ölçüdede pislik geçirme oranı fazla
ama şehir içindeki tozu toprağı 2 si de geçirmez 10.000 km de bir yıkandığı takdirde.
ojinali 200 $ civarında olan bu filtrenin replikası 100 lira civarındadır.
ben orjinalini aldım ama benim tavsiyem 2 sinin arasındaki tek fark süngeri olduğundan replika alınıp orjinalin yedek süngerini takmak oda yaklaşık 30$ olduğundan orjinalini 150 lira gibi bir fiyata almış olursunuz
bu arada sol cam önü scoop açılmadan ve motorla arasına ısı yalıtımı yapılmadan hiçbir işe yaramaz
saygılar.
harika bir konu, ne zamandır aklımda. benim Countryman Diesel'de de cok hos bir tıslama sesi var, hatta vites degistirmeden biraz hızlanıp pedalden ayagımı cektigimde turbo sesine yakın bir cıf sesi geliyor. Ama ben hava filtresi takarak bu sesi biraz daha yukseltme yapıp yapamaycagım konusunda dusunup duruyordum. Ne kadar alakalıdır bilmiyorum ama aracımın dizel olmasının bu durumla ilgisi var mıdır? Normal countryman'lere uyan filtreler benim aracıma da uyar mı acaba?
Ozan Kemal benimle dun dalha gecti Countryman dizel turbo mu dedim diye sanırım senin bahsettigin tıslama tubodan geliyor. Dizel arabada nasıl bir uygulama oluyor hava filtresiyle bilmiyorum ama yazılımla aracın 140 -150 beygirlere gelir
Ozan Kemal benimle dun dalha gecti Countryman dizel turbo mu dedim diye sanırım senin bahsettigin tıslama tubodan geliyor. Dizel arabada nasıl bir uygulama oluyor hava filtresiyle bilmiyorum ama yazılımla aracın 140 -150 beygirlere gelir
Yorum Yap