Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R53 Modifiye Aşamaları

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

olabilir ama normal bujilerle patırdama yok iken 7 ile patırdama yapıyordu

Yorum Yap

orjinal kabloyla bobinle kullanılır hiçbir sıkıntı olmaz eğer kablolar sağlamsa.. söküp takarken bazen zarar görebiliyor sana denk geldi heralde takur

Yorum Yap

birçok insana denk geldi yekta sırf ben değil çok ufak da olsa yaptı bilmiyorum ozmn neden oldugunu eğer dediğinz gibi ise

Yorum Yap

1.asamadaki parçaları temin edebileceğim yer yon tarifi varmıdir veya elinde headers ile egzoz olan varmıdir yardım pls

Yorum Yap

1- Kasnak 15% yada 17% - tr de bulmanız çok zor, belki luai nin elinde %15 kasnak olabilir yoksa eğer yurtdışı tek çare
            2- Hava Filtre Kiti - ne marka aradığınıza bağlı ama kaliteli birşey istiyorsanız o da anca yurtdışı (craven, m7, alta)
            3- Headers - mini auto yusuf ustada bi tane supersprint vardı elinde ama ne durumda bilemiyorum.. maslak iskender usta ile konuşup gayet güzel birşey de yaptırılabilir
            4- Buji BKR7 - maslak hürmak gökhan abinin elinde vardı bkr7equp sorabilirsiniz, yoksa eğer her parçacıda bulunan bir buji değil (oem gp bujisi) çoğu insan stokta tutmuyor ama siparişle getirtilir.. 130-150 tl dir aşağı yukarı fiyatları başka yerden alırsanız bilginiz olsuın
            5- 380cc enjektör - bu da gp lerin orjinal enjektörüdür ama kolay kolay bulamazsınız ya sıfır alıcaksınız ki çok pahalıya çıkar orjinal kutulu alırsanız ya da RC, Bosch gibi benzer kaliteli markalardan da alabilirsiniz.. ama ilk etapta çok gerekli değil bence..
            6- Komple egzoz - iskender usta derim ben, illa marka isterseniz de borla, milltek, alta gibi markalar bulunabiliyor araştırmak lazım
            7- Yazılım - EcuFast

Yorum Yap

Teşekkür ederim bilgiler Icin tek bir soru daha kasnak 15 ile 17 ne gibi farkı var acaba

Yorum Yap

biri orjinalden %15 ufak diğeri %17 kayda değer bir fark yok, 17 ile az bir miktar daha fazla basınç basar supercharger 1 psi yani 0.07 bar civarı..

Yorum Yap

Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  biri orjinalden %15 ufak diğeri %17 kayda değer bir fark yok, 17 ile az bir miktar daha fazla basınç basar supercharger 1 psi yani 0.07 bar civarı..
                  2 psi daha fazla basmıomu yekta 17 ile ?

Yorum Yap

O zaman anladığım uzere siparişini vermem gereken 17%

Yorum Yap

Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      O zaman anladığım uzere siparişini vermem gereken 17%
                      aslında sinekten yağ çıkarmak gibi takıntıların yoksa ve kendi içi yapıyorsan

15 yada 16 öneririm

hatta 11.4 jcw kasnak en temizi bukamazsında yaptırabilirsin ama

Yorum Yap

tam hatırlamıyorum uzman değeri ama 0.1 bar vardır yoktur
                        sıfır sipariş veriyosanız bence m7 %16 alın.. 17 ile de hepsi değil ama nadiren de olsa bazı arabalar overboost arızası yaşayabiliyorlar soğuk havalarda..

Yorum Yap

Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          aslında sinekten yağ çıkarmak gibi takıntıların yoksa ve kendi içi yapıyorsan

15 yada 16 öneririm

hatta 11.4 jcw kasnak en temizi bukamazsında yaptırabilirsin ama
                          Öle takıntılarım yok arabam sıkıntısız çalışsın yeter ne verim alırsak alalım göz yaparken kaş çıkarmayalım yeter bilgiler icinde teşekkürler

Yorum Yap

Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            1- Kasnak 15% yada 17% - tr de bulmanız çok zor, belki luai nin elinde %15 kasnak olabilir yoksa eğer yurtdışı tek çare
                            2- Hava Filtre Kiti - ne marka aradığınıza bağlı ama kaliteli birşey istiyorsanız o da anca yurtdışı (craven, m7, alta)
                            3- Headers - mini auto yusuf ustada bi tane supersprint vardı elinde ama ne durumda bilemiyorum.. maslak iskender usta ile konuşup gayet güzel birşey de yaptırılabilir
                            4- Buji BKR7 - maslak hürmak gökhan abinin elinde vardı bkr7equp sorabilirsiniz, yoksa eğer her parçacıda bulunan bir buji değil (oem gp bujisi) çoğu insan stokta tutmuyor ama siparişle getirtilir.. 130-150 tl dir aşağı yukarı fiyatları başka yerden alırsanız bilginiz olsuın
                            5- 380cc enjektör - bu da gp lerin orjinal enjektörüdür ama kolay kolay bulamazsınız ya sıfır alıcaksınız ki çok pahalıya çıkar orjinal kutulu alırsanız ya da RC, Bosch gibi benzer kaliteli markalardan da alabilirsiniz.. ama ilk etapta çok gerekli değil bence..
                            6- Komple egzoz - iskender usta derim ben, illa marka isterseniz de borla, milltek, alta gibi markalar bulunabiliyor araştırmak lazım
                            7- Yazılım - EcuFast
                            bu işlemler aracımızı ortalama ne yapar bu aşamalardan sonra deger alan arkadaşi varmı

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş
                              Port polish ve üst kapakta gerçekten iyi bi arge çalıştım sizler için bu bilgileri iş yoğunluğumu atlatır atlatmaz yüklerim başımdan geçenleri ve dikkat edilmesi gerekenleri
                              bu işlemi yapabilecek biyer varmııdır?

Yorum Yap

Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                bu işlemi yapabilecek biyer varmııdır?
                                2-3 farklı yerde yaptırabilirsin istanbul da yada hazır da alabilirsin amerikadan yaklaşık 5000 tl ye geliyor ama hazırı

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X