olabilir ama normal bujilerle patırdama yok iken 7 ile patırdama yapıyordu
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 Modifiye Aşamaları
Çöküş
X
-
Tworx
-
Tworx
birçok insana denk geldi yekta sırf ben değil çok ufak da olsa yaptı bilmiyorum ozmn neden oldugunu eğer dediğinz gibi ise
Yorum Yap
-
1- Kasnak 15% yada 17% - tr de bulmanız çok zor, belki luai nin elinde %15 kasnak olabilir yoksa eğer yurtdışı tek çare
2- Hava Filtre Kiti - ne marka aradığınıza bağlı ama kaliteli birşey istiyorsanız o da anca yurtdışı (craven, m7, alta)
3- Headers - mini auto yusuf ustada bi tane supersprint vardı elinde ama ne durumda bilemiyorum.. maslak iskender usta ile konuşup gayet güzel birşey de yaptırılabilir
4- Buji BKR7 - maslak hürmak gökhan abinin elinde vardı bkr7equp sorabilirsiniz, yoksa eğer her parçacıda bulunan bir buji değil (oem gp bujisi) çoğu insan stokta tutmuyor ama siparişle getirtilir.. 130-150 tl dir aşağı yukarı fiyatları başka yerden alırsanız bilginiz olsuın
5- 380cc enjektör - bu da gp lerin orjinal enjektörüdür ama kolay kolay bulamazsınız ya sıfır alıcaksınız ki çok pahalıya çıkar orjinal kutulu alırsanız ya da RC, Bosch gibi benzer kaliteli markalardan da alabilirsiniz.. ama ilk etapta çok gerekli değil bence..
6- Komple egzoz - iskender usta derim ben, illa marka isterseniz de borla, milltek, alta gibi markalar bulunabiliyor araştırmak lazım
7- Yazılım - EcuFast
Yorum Yap
-
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbiri orjinalden %15 ufak diğeri %17 kayda değer bir fark yok, 17 ile az bir miktar daha fazla basınç basar supercharger 1 psi yani 0.07 bar civarı..
Yorum Yap
-
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zaman anladığım uzere siparişini vermem gereken 17%
15 yada 16 öneririm
hatta 11.4 jcw kasnak en temizi bukamazsında yaptırabilirsin ama
Yorum Yap
-
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraslında sinekten yağ çıkarmak gibi takıntıların yoksa ve kendi içi yapıyorsan
15 yada 16 öneririm
hatta 11.4 jcw kasnak en temizi bukamazsında yaptırabilirsin ama
Yorum Yap
-
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster1- Kasnak 15% yada 17% - tr de bulmanız çok zor, belki luai nin elinde %15 kasnak olabilir yoksa eğer yurtdışı tek çare
2- Hava Filtre Kiti - ne marka aradığınıza bağlı ama kaliteli birşey istiyorsanız o da anca yurtdışı (craven, m7, alta)
3- Headers - mini auto yusuf ustada bi tane supersprint vardı elinde ama ne durumda bilemiyorum.. maslak iskender usta ile konuşup gayet güzel birşey de yaptırılabilir
4- Buji BKR7 - maslak hürmak gökhan abinin elinde vardı bkr7equp sorabilirsiniz, yoksa eğer her parçacıda bulunan bir buji değil (oem gp bujisi) çoğu insan stokta tutmuyor ama siparişle getirtilir.. 130-150 tl dir aşağı yukarı fiyatları başka yerden alırsanız bilginiz olsuın
5- 380cc enjektör - bu da gp lerin orjinal enjektörüdür ama kolay kolay bulamazsınız ya sıfır alıcaksınız ki çok pahalıya çıkar orjinal kutulu alırsanız ya da RC, Bosch gibi benzer kaliteli markalardan da alabilirsiniz.. ama ilk etapta çok gerekli değil bence..
6- Komple egzoz - iskender usta derim ben, illa marka isterseniz de borla, milltek, alta gibi markalar bulunabiliyor araştırmak lazım
7- Yazılım - EcuFast
Yorum Yap
-
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu işlemi yapabilecek biyer varmııdır?
Yorum Yap
Yorum Yap