Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
krank sağlam çıktı blok sağlam fakat egzantrik sarmış keplerimiz sağlam yataklar çok kötü durumdaydı ki iyi bile olsa kullanılmayacaktı oem sıfır yatak alınacak
Egzantrik alınmış bu setup ta açıkcası uygun değil sanırım kullanılmaz iş görmez
bold yaptıgım kısımdan dolayı dedim, yanlış anlaşılmasın
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
o bakımdan dememiştir Luai. Egzantrik kötüleme değil, anladıgım kadarıyla sarmış egzantrik, yani bozulma var parçada. Yoksa egzantrik kötü marka, iyi marka alalım demek istemedi sanırım.
yaw google Translate mi kullanıosun sen, hep yanlış anlıon bizi
Ben yeni alınan egzantrik için söyledim Tabiki eskisi için demedim zaten o iş yaramaz.... Google translate hayatımda kulanmadim!!
Ayrica kanka yeni egzantrik bence bu setup icin dusuk bir egzantrik , arac sahibi ust dvir yurumek ve rollda oddali bir arac istyor simdi kanka boyle bir setupa sen bu egzantrigi takar misin ben takam sende eski aracina bu egzantrigi takmadin diye hatirliyorum yada yeni setupinda bu egzantrigi kullanir misin
Ayrica kanka yeni egzantrik bence bu setup icin dusuk bir egzantrik , arac sahibi ust dvir yurumek ve rollda oddali bir arac istyor simdi kanka boyle bir setupa sen bu egzantrigi takar misin ben takam sende eski aracina bu egzantrigi takmadin diye hatirliyorum yada yeni setupinda bu egzantrigi kullanir misin
Sürekli Rolling yapicaksa ve sürekli devir çevirecekse başka egzantrik alınır tabi ama güzel torku var diye iyi bi egzantrik. Peki ne tercih ediceksin?
Sürekli Rolling yapicaksa ve sürekli devir çevirecekse başka egzantrik alınır tabi ama güzel torku var diye iyi bi egzantrik. Peki ne tercih ediceksin?
Kanka roll icin hazirlaniyor fakat yinede sahibi kullanmak isterse kullanir ona kalmis bir durum karar versin duruma gore yazarim
Kanka roll icin hazirlaniyor fakat yinede sahibi kullanmak isterse kullanir ona kalmis bir durum karar versin duruma gore yazarim
Evet egzantrik degiştirmek lazım ama elimizde bir adet var ve onu kullanalım diyorum eger bunları elden cıkarırsam yenisini düşünebilirim ama bunlar bendeyken düşünmek maliyeti baya bi yükseltiyo o bu şu derken
Evet egzantrik degiştirmek lazım ama elimizde bir adet var ve onu kullanalım diyorum eger bunları elden cıkarırsam yenisini düşünebilirim ama bunlar bendeyken düşünmek maliyeti baya bi yükseltiyo o bu şu derken
Bence sizdeki iyi gunluk icin hemde rolling'te iyi tabi oburleri rolling'te daha iyisi var ama gunluk kulanmak icin gibi olmiyor... gene size kalmis bi karar.
Gencler ben resıme meraklıyım o yuzden bu konularda yapılanları resımlı anlatalımkı cok daha ıyı anlasılsın yapılanlar benım ıcın sonrada zamanı gelınce bende gırıcem ıyıce ısın ıcıne
Yorum Yap