Aslı ToygarEgemen tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Sabah modifikasyona gidiyorum mümkünse acil yardım :)
Çöküş
X
-
32. sokak Ecufast !1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

-
Musteri portfoyunu genelde Porscheler ve Ferrariler olusturan bir isletmede tek yetkili kisinin eksik teknik bilgisini elestiriyordum..Aslı ToygarEgemen tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGRKM yazılım ile anlatmak istediklerini anladım fakat adam ile alakalı anlatmak istediklerini tam anlıyamadım malesef. Bu adama gitmemelimiyim yani iyi bir yazılımcı değil mi ? nereye gitmeliyim sence ?
Yorum Yap
-
Diger kompresorlu araclardan pek farkli bir mantik islemiyor.Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDiger kompresorlu arabalara benzetmis olabilirler mininin guclenme mantigini bilmiyorlar ise. Bizim arabalarimiz icin yanlis bir yol cizmisler arkadasa
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Turbo araclarin basinc kontrolu, ECU araciligiyla wasgate sayesinde belirleniyor , SC larda kompresor veya kompresorun baglanti hattindaki kasnak boyutuyla ..
Guclendirme icin Turboda yazilima yada WG e mudahale, SC larda kasnaklara mudahale gerekiyor.
Dolayisiyla Yilda nin soylediginden yola cikarak ezbere tuning ( superchips isi .. ) yapiliyor.
Halbuki artan basinc degerleriyle silindirlere aktarilan hava miktari degisikligine gore benzin iseme ayari ve buji atesleme ayari yapilmali ki arac saglikli ve optimum sekilde guclu olabilsin.
Yorum Yap
-
sen ne yazdın yahuAslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarbisen cok komik birsey soylemis ecufaste.gitmeni oneririm.kesinlikle
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
Hahaha telefon azizligi. Eger ki oyle soyledilerse gercekten cok komik. Cok cahil olmak lazim. Butun islemlerin biter oyle yazilim olur benim bildigim[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]
Yorum Yap

Ama ECUFAST candır oda ayrı mesele 
Yorum Yap