Arkadaslar merhaba,
Hızlı bir karar doğrultusunda aracımı yükleme isteği geldi özellikle ona olan sevgim kat ve kat artsın diye
Yaptırmayı ön gördüğüm şeyler var tabi belli bir bütçe var.
Sizden istediğim sizce hangi marka olmalı nerelere uğramalıyım ( Atatürk Oto Sanayi - MASLAK ) ve eklemem gereken farklı şeyler yada gereksizleri çıkartmam için yardımcı olmanız Şimdiden teşekkürler...
Supersprint Headers.
Alta Hava filtre ( Kit'i bende mevcut sadece hava filtre kafası yok çıkma bulmuştum şimdi kafasını bulmam gerek )
Emil Komple Egzos
JCW Kule Gergisi
Alta Kasnak 17%
Alta intercooler V1 ( Çıkma buldum 1 adet ama intercooler 2. el alınır mı onuda bilmiyorum şahsen )
Buji BKR7
Egzantrik - Hangi markayı önerirsiniz ?
450cc Enjektör - Hangi markayı önerirsiniz ?
Silindir Kapağı - Hangi markayı önerirsiniz ?
Piston - Hangi markayı önerirsiniz ?
Yazılım
Coilover - Hangi markayı önerirsiniz ?
4 Lastik ve Jant bakımı
Evet arkadaşlar iyi güzel ben buraya istediklerimi yazdımda tabikide bir bütçemiz de var ))))))) hepsini alabileceğim diye birşey yok isteklerim bunlar şimdilik bütçenin yettiği kadar
5.000 TL Bütçe var ortada hangileri öncelikli gelir nasıl bir sistem (kombinasyon) kurmalıyım sizce ?
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR...
Hızlı bir karar doğrultusunda aracımı yükleme isteği geldi özellikle ona olan sevgim kat ve kat artsın diye
Yaptırmayı ön gördüğüm şeyler var tabi belli bir bütçe var.
Sizden istediğim sizce hangi marka olmalı nerelere uğramalıyım ( Atatürk Oto Sanayi - MASLAK ) ve eklemem gereken farklı şeyler yada gereksizleri çıkartmam için yardımcı olmanız Şimdiden teşekkürler...
Supersprint Headers.
Alta Hava filtre ( Kit'i bende mevcut sadece hava filtre kafası yok çıkma bulmuştum şimdi kafasını bulmam gerek )
Emil Komple Egzos
JCW Kule Gergisi
Alta Kasnak 17%
Alta intercooler V1 ( Çıkma buldum 1 adet ama intercooler 2. el alınır mı onuda bilmiyorum şahsen )
Buji BKR7
Egzantrik - Hangi markayı önerirsiniz ?
450cc Enjektör - Hangi markayı önerirsiniz ?
Silindir Kapağı - Hangi markayı önerirsiniz ?
Piston - Hangi markayı önerirsiniz ?
Yazılım
Coilover - Hangi markayı önerirsiniz ?
4 Lastik ve Jant bakımı
Evet arkadaşlar iyi güzel ben buraya istediklerimi yazdımda tabikide bir bütçemiz de var ))))))) hepsini alabileceğim diye birşey yok isteklerim bunlar şimdilik bütçenin yettiği kadar
5.000 TL Bütçe var ortada hangileri öncelikli gelir nasıl bir sistem (kombinasyon) kurmalıyım sizce ?
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR...
Yorum Yap