O yuzden diyem ALLAH razi olsun sorun su arabanin bijon sifresini kirdi hamallar
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
S001 potenza
Çöküş
X
-
Burak
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen yol tutmiyor lastik bitmiyor ne kadar patinac ceksede hala yeni gibi duruyor nerdeyse 25 bin oldu. Arabada daha sert oldu zamanla.sigpic
Yorum Yap
-
Burak
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPistten dir pistten simdide jant alacam onun derdine dustum ne alayim nerden alayimhem bana bi rakip gelmiş olur
sigpic
Yorum Yap
-
Burak
-
Burak
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim standart hali seni gecer talhasimdi geldim eve nasil gecti
Maalesef bir araya gelemedik ama umutsuz değilim.Sanırım ileriki bir tarihe ertelendi.
Bu arada s001 aldın heralde hayırlı olsun.Yalnız ilk 400 - 500 km çok zorlama.sigpic
Yorum Yap
-
Burak
-
kesinlikle tavsiye ederim zaten almışsınız sanırım7-8 aydır kullanıyorum inanılmaz memnunum alırken benim için önemli olan yüksek hızda tepkiydi. çünkü bi lastiğe insanın asıl ihtiyacı(hayati) yüksek hızlarda oluyor. düşük hızlarda(80-90) lastiklerin birbirine farkı dağlar kadar olmuyor. buyüzden gerçekten 2li hızlarda bile ben giderim sen bas dediğini duydum lastiğin şahsen
birde henüz yağmurda kullanmadınız büyük ihtimal ama asıl şoku ozaman yaşıycaksınız ben bir lastiğin ıslak zeminde kuru zemine bukadar yakın yol tutabileceğini ilk yağmurda zorladığım an görmiştüm ve şaşkınlığım hala duruyor
hayırlı olsun
Yorum Yap
-
selcukerdemir35
kullana bilecegin en iyi lastik diye bilirim biras geç ısınıyor ama ısınıncada zewk veriyor yol tuutusuyla cok saglam ve sert lastik
Yorum Yap
Yorum Yap