Arkadaslar 500 km kullandigim pzerolari carsamba s001 ile degistiricem siparisini verdim lastiklerin. Eskileride 400lira zararla sattim. S001 la dogru kara verdimmi sizce hala degistirme sansim var. Pzero nero larim konforlu ve cok yumusakti bariz araba yolu tutuyor ama lastik uzerinde hareket ettiginden mininin sert yapisina uymuyordu.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
S001 potenza
Çöküş
X
-
BurakEtiketler: Hiçbiri
-
konuşmuştuk abi zaten de bence iyi karar vermişsin.. kullanmadım ama adrenalin tecrübemden ve okuduklarımdan bildiğim kadarıyla ülkemizin bol çukurlu yollarına uygun bir lastikyanakları serttir dayanıklıdır.. bu sertlikten ötürü kolay kolay balon yapmaz, ayrıca şikayetçi olduğun o yanağa yatmayı yapmaz daha net direksiyon tepkileri alırsın.. ama konforundan biraz ödün verirsin.. hamuru nispeten yumuşaktır ve ömrü kısadır diğerlerine göre..
-
ONRCN
-
Burak hala takmadisen bence vaz gec daha iyisi var. bi sene icinde tas gibi oluyor ben ilk aldimda cok memnundum ama bi sene sonra tas gibi oldu ve pisman oldum. Yumsak olusn diyorsan Michelin Pilot Sport 3 yada Continental Conti Sport 5.En son düzenleyen Luai; 07-08-12, 13:07.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalhacım nerelerdesingorusemedik.
ayarlayalım bişeyler...
sigpic
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBurak hala takmadisen bence vaz gec daha iyisi var. bi sene icinde tas gibi oluyor ben ilk aldimda cok memnundum ama bi sene sonra tas gibi oldu ve pisman oldum. Yumsak olusn diyorsan Michelin Pilot Sport 3 yada Continental Conti Sport 5.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTaş gibi mi? O nasıl oluyor yani? yol mu tutmuyor tepkilerimi değişiyor?RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Burak
-
son seti ben almıştım abi 17 deki ama benden sonra getirdiler mi bilmiyorum tekrar.. aldığım yerin iletişim bilgileri MASLAK ROTAX BEYTULLAH KOCACIK ATATÜRK OTO SAN.SİTESİ 2.KISIM 11. SK.NO:374 0 (212) 276 62 05
@luai: 25k nın içinde pistlerde varmı panpa?normal bence o km lerde bitmesi artık..
Yorum Yap
-
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterson seti ben almıştım abi 17 deki ama benden sonra getirdiler mi bilmiyorum tekrar.. aldığım yerin iletişim bilgileri MASLAK ROTAX BEYTULLAH KOCACIK ATATÜRK OTO SAN.SİTESİ 2.KISIM 11. SK.NO:374 0 (212) 276 62 05
@luai: 25k nın içinde pistlerde varmı panpa?normal bence o km lerde bitmesi artık..
RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Burak
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana tutmasi onemli bitsinama tutsun ihtiyacimmoldugunda altimda olsun
RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
Yorum Yap