bi yay bulamadim cok pis takipteyim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
H&R yay ile ilgili!!!
Çöküş
X
-
boşuna konu açmak istemedim bu konuyu görünce bende aracımı biraz daha basık istiyorum h&r 3.5 cm arabyı beklenın fazlasında yere basıyor gördüğüm kadarıyla eicbach (doğru yazmamış olabilirim) yeteri kadar indirmiyor arabayı fakat h&r dan daha rahat diye biliyorum kullanan varsa yazarsa sevinirim. bulabilirsem farklarının yazılı olduğu bir yazı artı görsel koycam buraya gerekli
Yorum Yap
-
Aslı furkankizilay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterboşuna konu açmak istemedim bu konuyu görünce bende aracımı biraz daha basık istiyorum h&r 3.5 cm arabyı beklenın fazlasında yere basıyor gördüğüm kadarıyla eicbach (doğru yazmamış olabilirim) yeteri kadar indirmiyor arabayı fakat h&r dan daha rahat diye biliyorum kullanan varsa yazarsa sevinirim. bulabilirsem farklarının yazılı olduğu bir yazı artı görsel koycam buraya gerekli
Ben h&r kullanıyorum ama araba cok sallanıyor bozuk yollarda falan cok rahatsiz.
Eibach kullananlarda yorumlarını yazarlarsa faydalı bir konu olabilir.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Yorum Yap
-
H&R yay ile ilgili!!!
Cooper s te her iki yayida kullandim,Eibach HR kullanan biri olarak suruste arabayi daha guvenli hissetirme HR da daha iyi.Yolu hissetirme ziplayan yollarda vs. h&r gercekten sert yay,Eibach taktim bendede roadster S var.Konfor olarak cok memnunum cabrio aksamina cok sallanmamasini istedigim icin.Yol tutus vs eibachtanda memnunum.Düşürme olayında çok düşmez dedik ancak baya bi düştü 😄 Ben Ahmet ustada şaşırdık. hemen resim ekliyim Bu taktıktan 4 gün sonra falan.Şuan biraz daha düştü.
Konfor merak ederseniz maslak taraflarına gelirseniz bi tur dönersiniz😄 Orjinalden farkı yok.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiEn son düzenleyen OGZ59; 06-05-15, 14:44.
Yorum Yap
-
Eibach kadar basmasin, ve daha konforlu olsun diyosaniz da kw 2 cm yay dusunebilirsiniz. Biraz daha pahali olabilir hr ve eibacha goredoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Fiyat konusunda nimotech'e danisabilirsin. Yaylarda genelde fiyat cok oynamaz, ancak alabilecegi en iyi fiyati almaya calisir...doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFiyat konusunda nimotech'e danisabilirsin. Yaylarda genelde fiyat cok oynamaz, ancak alabilecegi en iyi fiyati almaya calisir...
Yorum Yap
Yorum Yap