Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Minisini alçantanlar?
Çöküş
X
-
amortisor değiştirmeden 3.5 H&R tamamdır. ilk defa yay takıcam bir aracıma hoşuma giderse ilerde coilover'a geçmeyi düşünürüm o zaman.
-
teşekkürler resimler için , kafamdan geçirdiğim şekilde tam..Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster

3.5 H&R var. Kısa amortisor falan yok. Sizinde boyle olur. Ilk zaman benimki kadar düşük olmaz ama bir zaman sonra biraz daha Düşüyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Yay alirsaniz, orj amortisorun icerisine monte edilir. Amortisor almaniza gerek yok.
Bir yorum yaz:
-
amortisore ihtiyac olmaz yay takmak icin, sadece sertlestirmek veya biraz daha dusurmek icin dusunebilirsiniz. zamaninda koni amortisor+yay kullandim. coilovera gore fiyati daha uygun tabi ama performansta coiloveri yakalayamiyorAslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende R57'e H&R yay düşünüyorum 3,5 luk. aynı zamanda kısa amortisor almam gerekiyor mu tam emin olamadım?
Bir yorum yaz:
-
Minisini alçantanlar?

3.5 H&R var. Kısa amortisor falan yok. Sizinde boyle olur. Ilk zaman benimki kadar düşük olmaz ama bir zaman sonra biraz daha Düşüyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bende R57'e H&R yay düşünüyorum 3,5 luk. aynı zamanda kısa amortisor almam gerekiyor mu tam emin olamadım?
Bir yorum yaz:
-
MerhabaAslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterH&R yay var elımde ıstersen hem sıfır hemde 2.el olarak...ön ve arka eşit düşürmektedir kullanan arkadaşlardan yorumlarını alabılırsın
Size özelden mesaj gönderdim.
Bir yorum yaz:
-
H&R yay var elımde ıstersen hem sıfır hemde 2.el olarak...ön ve arka eşit düşürmektedir kullanan arkadaşlardan yorumlarını alabılırsınAslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslında konu başlığının aksine ben aracımı biraz yükseltmek için 3,5 luk yay bakıyorum.. Şu an çok alçak ve bundan ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım.. Evet dediğiniz gibi coil en iyisi ama bu aralar bütçem müsait değil pek..
Bir yorum yaz:
-
Aslında konu başlığının aksine ben aracımı biraz yükseltmek için 3,5 luk yay bakıyorum.. Şu an çok alçak ve bundan ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım.. Evet dediğiniz gibi coil en iyisi ama bu aralar bütçem müsait değil pek..
Bir yorum yaz:
-
Teşekkür ederim, şimdi AYN otoyu aradım sizinle aynı markayı önerdiler.
Bir yorum yaz:
-
Eibach cok sekiyo onerim h&rAslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster2003 R 53 için Sustech, Vogtland, FK veya Eibach sizce en iyisi hangisi?
34 BE 1968
Bir yorum yaz:
-
2003 R 53 için Sustech, Vogtland, FK veya Eibach sizce en iyisi hangisi?
Bir yorum yaz:
-
hahahahhahAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstereleman onun nedeni baska :P camur atma eibacha :P
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: