215 40 17
Olursa fark 2.5 çıkıyor
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
RunFlat mi yoksa Normal Lastik mi ??
Çöküş
X
-
215 45 17Aslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpeki sen tabanı büyütecekmisin ? 205 yerine kaç yapacaksın ? düşünüdğün ebatlar nedir
Alıcam ben,
Yüzdesel fark 1.4 çıkıyor
Yüzde 3 e kadar sorun olmaz deniliyor.
Bir yorum yaz:
-
peki sen tabanı büyütecekmisin ? 205 yerine kaç yapacaksın ? düşünüdğün ebatlar nedir
Bir yorum yaz:
-
Söylediğim lastikler run flat değil,
Bende run flat bakmıyorum,
Kumho normalde bende kumar gözü ile bakardım eski aracımda aldığım da vardı Ku 31,
Bu sebep ile memnun kalınca değerlendirmeye aldım.
En iyi sonuçları veren site,
Tyre reviews.uk Google a yazın baktığınız lastiğin kullanıcı yorumları puanları ve test sonuçları ve muadil lastik öneriler var.
Ben bu siteyi dikkate alıyorum sürekli
Bir yorum yaz:
-
öncelikle ben runflat istemiyorum artık 3 minimin 3ünde de runflat vartı taka ktuka gitmekten bıktımAslı cem meric tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende lastik alıcam kararsız kaldım,
205 taban fiyat çok sisik fazla üretim ve stok durumu az diye,
215 alıcam galiba,
Lastik ne düşünüyorsunuz ?
Csc5
Ps4
Kumho ku 39
Cooper cs8
Michelin cross climate
Gibi lastiklere bakıyorum ben
Ps4 en önde şuan tercih olarak bende
azıcık birazıcık konfor arıyorum aslında kumho da kumar oynamak istiyorum açıkcası runflat olsa kesin kumho alacaktım ... ama normal de beni korkutuyor o lastik..
Bir yorum yaz:
-
Bende lastik alıcam kararsız kaldım,
205 taban fiyat çok sisik fazla üretim ve stok durumu az diye,
215 alıcam galiba,
Lastik ne düşünüyorsunuz ?
Csc5
Ps4
Kumho ku 39
Cooper cs8
Michelin cross climate
Gibi lastiklere bakıyorum ben
Ps4 en önde şuan tercih olarak bende
Bir yorum yaz:
-
205 te az üretilen bir lastikmiş hem az var hemde fiyatı yüksek.. lastik alacağım fakat napacağım bilemedim
Bir yorum yaz:
-
Yol tutuş 1 nebze artar son hız bir miktar düşer,
Kadran da görünen hız %1.5 hatalı olur
Bir yorum yaz:
-
peki sizce en uygunu bumudur ebat olarak ? yoksa alt tabanı birazcık geniş olsa ne gibi +- olur...
Bir yorum yaz:
-
orjinal ebadi 17 jantta 205/45/17Aslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı gösterteşekkürler hocam
peki orjinal ebatı nedir
Bir yorum yaz:
-
Guzel bilgi [emoji4] cok tesekkur ederimAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCm hesabi olarak bilmiyorum ama soyle hesap yap orhanim, orjinali 205 lastigin %45i kadar yanak, senin kullandigin 215 lastigin %40i kadar yanak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Orjinalde hepsi RFT ile gelir.Aslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkonuyu hotlatmış gibi oluyorum ama bu 2009 cooper S otomatik araçların üzerlerinde orjinalde runflatmı var yoksa normal lastik mi var ?? bilen var mı ??
Bir yorum yaz:
-
konuyu hotlatmış gibi oluyorum ama bu 2009 cooper S otomatik araçların üzerlerinde orjinalde runflatmı var yoksa normal lastik mi var ?? bilen var mı ??
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: