Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Coilover tercihleriniz ?
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiR53 de D2 coilover kullandim cok memnundum, full sertte inanilmaz sertti. Ayrica camber plateler de geliyor uzerinde ve fiyatlari da uygun. S2000 e de aldim d2 fakat minideki kadar memnun degilim. Esnediginde cok feci yukari geri firlatiyor, bazen tehlikeli olabiliyor.. Ama pistte yine 10 numara puma yavrusu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyıptır orda ayrı burda ayrı konusma uzman kac yasında adamsın ayıptır hahahahah
2008 tarıhlı Achilles ile o kadar mudurum 8)
hahaha tamam lan tamam bişi demedik
Bir yorum yaz:
-
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynen bir ara pistin dışına aksakta sıkıntı yok kankalastiktendir o lastikten
2008 tarıhlı Achilles ile o kadar mudurum 8)
Bir yorum yaz:
-
bu arada bende h&r kullanıyorum çok memnunum benim için konfor ön plandaydı coilover alırken ona ulaştım ve mutluyum
Bir yorum yaz:
-
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKW Variant 3 kullandım baya konforlu baya rahattı pisttede hatta Uzman'la cıktık oda cok memnun kalmıstılastiktendir o lastikten
Bir yorum yaz:
-
KW Variant 3 kullandım baya konforlu baya rahattı pisttede hatta Uzman'la cıktık oda cok memnun kalmıstı
Bir yorum yaz:
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKerem sdc lastik degistirsen direk arabanin karakteri degisecektir.
bir taktım sürtmekten gitmiyor arabatamam süper yumuşadı ama, 20.000 km'ye gelince bunları şarampolden aşagı yuvarlicam
sonra orginal ebattan bi pirelli alırım heralde
Bir yorum yaz:
-
koni kullanıyorum memnunum hiç bi sıkıntım yok ama kw clubsport olsa hayır demezdim
Bir yorum yaz:
-
Kerem sdc lastik degistirsen direk arabanin karakteri degisecektir.
Arendeki hr 3.kullanildigi arac ve hala sorunsuz . Hos toplam 20bin km yapmistir. Gercekten cok saglam bir coilover
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterJRZ neymiş Luai ? Bilstein hakkında bilgin varmı ?
US Fiyatı da çok yüksel gerçi 3200 dolardan bahsediyorlar
Bilstein hakkinda cok fikrim yok...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAmerikadan aliyorsaniz JRZ suspension derim ama kim ugrasir onla dersiniz KW Türkiyeden
US Fiyatı da çok yüksel gerçi 3200 dolardan bahsediyorlar
Bir yorum yaz:
-
Amerikadan aliyorsaniz JRZ suspension derim ama kim ugrasir onla dersiniz KW Türkiyeden
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: