Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Coilover lastiğe sürtüyor

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    maalesef kargoya bile verildi.
    vardır her işte bi hayır sağlık olsun can sıkmaya gerek yok

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      geçmiş olsun

Yanlız çok basmadığın taktirde sürtmemesi lazım. Bende ne spacer var ne JCW kit var, gayet tadında basık, boşluk yok ama 1 kere bile sürtmedim 205/45'de.. Seçkin spacer'ı mecbur taktı, çok fazla bastığı için diye biliyorum

Seco açıklama yap conem
      valla anlamadım bende hiçbişey.gidince görücez artık.
      sigpic

Yorum Yap

Talha arabaları mı değişseydık acep?

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Yani yapılmısı vardı bencede renkler de aynı neden degismediniz ki
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            valla bencede hiç bu kadar kasmasaydık direk takas yapsaydık
            sigpic

Yorum Yap

Umarım yarın bende olur

Shipment picked up
              Sign up for shipment notifications Monday, February 11, 2013 at 15:15
              Origin Service Area: MANCHESTER - UK
              Destination Service Area: ISTANBUL - TURKEY

Monday, February 11, 2013 Location Time
              1 Shipment picked up MANCHESTER - UK 15:15
              sigpic

Yorum Yap

Arifin Manchester'a attığı golu arıyordum nereye geldim bee
                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Talha cok saglam cnc de spacer yapan vardi tech de sonucda bunlarda ayni bu kadar harcamayabilirdin Mahc. Ayni sekilde cila almistim air yollu 3 gune geldi.Mahc.biraz fazla dolasabilir .
                  sigpic

Yorum Yap

Talha ilk defa sende surtme yapmıyor üstündeki jantlar orjinal ise jantlarin et si cok içerde oldugundan dolayı surtme yapıyor yay ve coil üzerine baya bi arge yaptım mini sayesinde ilk olarak canturk coil sonra Eibach yay daha sonra Eibach yay artı press en son coil aldım bende taktiğim gun dip bastım direk surttu lastiğe daha sonra arabayı yükseltip diger Jantlarimi taktım orjinal jantlarin et si 48 o yüzden cok içte kalıyor te37 lerin et si 35 biraz daha disarda kalıyor arabanın kafasını tam dip basman için Talha 0,5 mm flanş yani spacer alicaksin önlere kamber Kit'in yoksa direk indirebilirsin kamber Kit'in varsa kamber verip daha rahat basabilirsiniz

Yorum Yap

Yav benim anlamadığım, bizdede coil vardı, bizde bastık aynı lastik ebadıyla orjinal lastikle ?

Talha kullanımı kolay olsun diye çok bastığını sanmıyorum, maks benim kadardır yukseklik. Sümük yapmamıştır yanı Çok enteresan sürtme..

Peki Spacer aldığınızda (Bnde düşünüyorum biraz dışarıya almak için) dodiklere sürtme vs gibi bir problem olabilir mi ? ne kadar dışarıya alıyor lastik+jantı..

Yorum Yap

Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Talha ilk defa sende surtme yapmıyor üstündeki jantlar orjinal ise jantlarin et si cok içerde oldugundan dolayı surtme yapıyor yay ve coil üzerine baya bi arge yaptım mini sayesinde ilk olarak canturk coil sonra Eibach yay daha sonra Eibach yay artı press en son coil aldım bende taktiğim gun dip bastım direk surttu lastiğe daha sonra arabayı yükseltip diger Jantlarimi taktım orjinal jantlarin et si 48 o yüzden cok içte kalıyor te37 lerin et si 35 biraz daha disarda kalıyor arabanın kafasını tam dip basman için Talha 0,5 mm flanş yani spacer alicaksin önlere kamber Kit'in yoksa direk indirebilirsin kamber Kit'in varsa kamber verip daha rahat basabilirsiniz
                        Dikkatimi çektide dip basanlar spacer takmış ama ben dip basmadım.Coilleri Nihattan aldım.Onunda ne kadar bastığı malum.Hatta ben arabada çocuk taşıcam araba konforlu olsun bunun için gereken yapılsın diye kendilerini uyardım.Yani bu olsalığı düşünmüyorum.

Jant orjinal ise demişsin ama araçta JCW orjinal jantlar takılı.Bilmiyorum eğer bu etki ettiyse.

Şu saatte aracım spacerla daha kaslı görünecek diye kendimi avutabilirim artık sadece
                        sigpic

Yorum Yap

O spacerla dodiklere sürtme korkusu bende de var.Umarım olmaz.Artık bunu da görürsem.Bu işlere olan şevkim ciddi manada kırılacak.
                          sigpic

Yorum Yap

Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Talha cok saglam cnc de spacer yapan vardi tech de sonucda bunlarda ayni bu kadar harcamayabilirdin Mahc. Ayni sekilde cila almistim air yollu 3 gune geldi.Mahc.biraz fazla dolasabilir .
                            Paketim şu an gümrükten çıkmış İstanbul dağıtımında.

DHL de çok sağlam tanıdıklarım var yok be bastım ne kadar yıldız express işareti varsa
                            sigpic

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              O spacerla dodiklere sürtme korkusu bende de var.Umarım olmaz.Artık bunu da görürsem.Bu işlere olan şevkim ciddi manada kırılacak.
                              parçaları alırım

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                parçaları alırım
                                Kardeşim mezara götürmicez eninde sonunda burda satıcaz zaten
                                sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X