Aslı talha tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Coilover lastiğe sürtüyor
Çöküş
X
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göstergeçmiş olsun
Yanlız çok basmadığın taktirde sürtmemesi lazım. Bende ne spacer var ne JCW kit var, gayet tadında basık, boşluk yok ama 1 kere bile sürtmedim 205/45'de.. Seçkin spacer'ı mecbur taktı, çok fazla bastığı için diye biliyorum
Seco açıklama yap conemsigpic
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha arabaları mı değişseydık acep?
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha arabaları mı değişseydık acep?sigpic
Yorum Yap
-
Arifin Manchester'a attığı golu arıyordum nereye geldim bee1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
34tb9544
Talha ilk defa sende surtme yapmıyor üstündeki jantlar orjinal ise jantlarin et si cok içerde oldugundan dolayı surtme yapıyor yay ve coil üzerine baya bi arge yaptım mini sayesinde ilk olarak canturk coil sonra Eibach yay daha sonra Eibach yay artı press en son coil aldım bende taktiğim gun dip bastım direk surttu lastiğe daha sonra arabayı yükseltip diger Jantlarimi taktım orjinal jantlarin et si 48 o yüzden cok içte kalıyor te37 lerin et si 35 biraz daha disarda kalıyor arabanın kafasını tam dip basman için Talha 0,5 mm flanş yani spacer alicaksin önlere kamber Kit'in yoksa direk indirebilirsin kamber Kit'in varsa kamber verip daha rahat basabilirsiniz
Yorum Yap
-
Yav benim anlamadığım, bizdede coil vardı, bizde bastık aynı lastik ebadıyla orjinal lastikle ?
Talha kullanımı kolay olsun diye çok bastığını sanmıyorum, maks benim kadardır yukseklik. Sümük yapmamıştır yanı Çok enteresan sürtme..
Peki Spacer aldığınızda (Bnde düşünüyorum biraz dışarıya almak için) dodiklere sürtme vs gibi bir problem olabilir mi ? ne kadar dışarıya alıyor lastik+jantı..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha ilk defa sende surtme yapmıyor üstündeki jantlar orjinal ise jantlarin et si cok içerde oldugundan dolayı surtme yapıyor yay ve coil üzerine baya bi arge yaptım mini sayesinde ilk olarak canturk coil sonra Eibach yay daha sonra Eibach yay artı press en son coil aldım bende taktiğim gun dip bastım direk surttu lastiğe daha sonra arabayı yükseltip diger Jantlarimi taktım orjinal jantlarin et si 48 o yüzden cok içte kalıyor te37 lerin et si 35 biraz daha disarda kalıyor arabanın kafasını tam dip basman için Talha 0,5 mm flanş yani spacer alicaksin önlere kamber Kit'in yoksa direk indirebilirsin kamber Kit'in varsa kamber verip daha rahat basabilirsiniz
Jant orjinal ise demişsin ama araçta JCW orjinal jantlar takılı.Bilmiyorum eğer bu etki ettiyse.
Şu saatte aracım spacerla daha kaslı görünecek diye kendimi avutabilirim artık sadecesigpic
Yorum Yap
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha cok saglam cnc de spacer yapan vardi tech de sonucda bunlarda ayni bu kadar harcamayabilirdin Mahc. Ayni sekilde cila almistim air yollu 3 gune geldi.Mahc.biraz fazla dolasabilir .
DHL de çok sağlam tanıdıklarım var yok be bastım ne kadar yıldız express işareti varsasigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO spacerla dodiklere sürtme korkusu bende de var.Umarım olmaz.Artık bunu da görürsem.Bu işlere olan şevkim ciddi manada kırılacak.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterparçaları alırımsigpic
Yorum Yap
Yorum Yap