Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Orjinal teybe USB aparatı taktıran oldu mu?
Çöküş
X
-
Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYesil R53 senin konsol fil disi oldugu icin mavi isiklandirmali teyp cok yakismis... ama tabii gece konsoldaki turuncu isiklarla beraber nasil gozukuyor onu da gormek gerekir.
Wishman: Giovanni nin teybini merak ettim. Gormek istiyorum
34 BE 1968
Yorum Yap
-
Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBatunun teyp hic siritmamis. Basarili secim kirmizi isiklandirmali Pioneer.
Ses kalitesi konusumda kimse yorum yapmadi. Orjimal teybe gore var mi ses kalitesinde gelisme?
34 BE 1968
Yorum Yap
-
Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYesil R53 senin konsol fil disi oldugu icin mavi isiklandirmali teyp cok yakismis... ama tabii gece konsoldaki turuncu isiklarla beraber nasil gozukuyor onu da gormek gerekir.
Wishman: Giovanni nin teybini merak ettim. Gormek istiyorum
P.S: Benim bildigim her turlu teybin butun ledleri istenilen renge degistirilebilir. Tabii ne kadar saglikli olur bu kesin degil. Bana teklif etmislerdi ama ben kabul etmemistim. Bence muhim olan teybin dis gorunusu, cok cafcafli birsey olursa bizim console yakismaz...
Teybte muhim olan bence 35 W'dan az cikisi olmasin... (Tabii 2014 senesinde cikislar belkide 50 W olmustur bile...?)
Wishbirplakdinleyemiyorman
Yorum Yap
-
4eva
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGiovanni'de de Pioneer'in kasetli teyblerinden var, sene 1996'dan... Resme gerek yok sanirim merak eden cikmayacaktir... :-(
Wishnostaljikman
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSadece camlari degil hayatida film bu adamin ben şu kiz verme olayini bidaha gozden gecirmeliyim wishcim! Ben dekolte diyorum, full makyaj diyorum, dip boyasiz diyorum sen bana kasetlerle geliosun. Giovanni en yakin trabzon ekmegi firinina ugrayip 2-3 firin daha ekmek yesin, zor bu is..
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
P.S: Iyi ki o bagajdaki 6'li CD calardan ve seri uretimden kalkmis anfimizden bahsetmemisiz...
Wishkizikacirdibiryorumlaman
Yorum Yap
Yorum Yap