Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
L7 için yeterli bir bagaj hacmimiz olduğunu sanmıyorum Ben powerbass ın slim modelini kullanıyorum orjinal ekipmanda yeterli kalıyor. Hem de bagajda temizlik malzemelerime yer kalıyor
L7 kicker bas ve anfi koyup bagaji komple kabin yapmayi dusunuyorum. Zaten bagaj kullanilmiyacak derecede ufak. Fikirleriniz onerileriniz?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Önerim profesyonel biyerin fikrini almak bagaj ne kadar ufak olursa olsun genede birgün lazım olacak ve arka koltukları yatırdığında yük bile taşıyabilirsin
Match DSP PP52 5 Kanal Amfi
Helix URC 2A Remote Control
Focal Utopia 16cm Komponent Takımı
Pioneer 6982-S 6x9 Arka Hoparlörler
Match PP8WQ 20cm Subwoofer
Audiotec-Fischer markasının ürettiği Match markasının tek kanal amfilerine bakabilirsiniz. Boyutları gerçekten çok ufak. Bagajınızdan feragat etmeden kaliteli ses alabilirsiniz bu ürünlerle.
Benim kullandığım amfi şu anda koltuğumun altında duruyor mesela
Match DSP PP52 5 Kanal Amfi
Helix URC 2A Remote Control
Focal Utopia 16cm Komponent Takımı
Pioneer 6982-S 6x9 Arka Hoparlörler
Match PP8WQ 20cm Subwoofer
Audiotec-Fischer markasının ürettiği Match markasının tek kanal amfilerine bakabilirsiniz. Boyutları gerçekten çok ufak. Bagajınızdan feragat etmeden kaliteli ses alabilirsiniz bu ürünlerle.
Benim kullandığım amfi şu anda koltuğumun altında duruyor mesela
Güzel olmuş, hocam taktıracağımdan değil ama merakımdan soruyorum. Ses yalıtımı yapıldımı araca ? ve toplamda ne kadara mal oldu ?
Bnim minide iki amfi birtane rockford subwoofer varken bagajin ufakta olsa degerini anlamistim. Bagaj herzaman ama herzaman lazim olur. Benim arabamin koltuklari deriydi o yuzden bagajlik malzemeyi aracin icine koyamazdim. Mekan olarak sirinevlerde. Tufan ceylan usta var gercekten profosyeneldir mini de tecrubelidir fiyat performans bakis acisi guzeldir.
Yorum Yap