..........
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
CD çalar sorunu
Çöküş
X
-
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSayın üstadlar;
Aracımdaki orjinal CD çalarım CD çalmıyor artık. Eskiden çalıyordu ama artık okumuyor. FM transmitterden de Ankarada boş frekans olmadığı için yararlanamıyorum. Yeni bir oto teybi de almak istemiyorum orjinallik bozulmasın diye. Servise gitsem faydalı olur mu cd çaları söküp temizleseler falan verimli olur mu yoksa anteni iptal edip transmitterden mi dinleyeyim? Ya da önerisi olan var mıdır?
Yorum Yap
-
orjinal teyp ve ses sistemi güzel sanki r53'de. Yani Aren'in aracında benim R56'dan daha güzel ses vs veriyordu. Teyp değişmeye gerek varmı bilmiyorum, ben biraz taksiye benzetiyorumda teyp takılınca
yinede size bağlı tabi yanlış anlamayın Ama herhangi bir elektronikçi bu işi çözebilir.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
peki cd çalmaması bir andamı oldu yoksa arada bir çalmıyomuydu, bendeki arada bir çalmıyodu bir gün hiç çalmadı ve oto teybini söktürüp temizlettim temizlemesi çok kolay ancak teybi sökmek biraz zahmetli oldu ve şu anda eskisi gibi çalıyor. Tavsiyem teybi temizlettirmeniz. Saygılar...
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
önemli değil 40 tl falan aldılar o civarlardadır çok isterlerse çıkma teyip almanı tavsiye ederim veya İstanbuldaysan adres vereyim iyi günler
Yorum Yap
Yorum Yap