Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R59 White Silver Cooper S Project - 35 HB 5655

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    jant olarak jcw yerine hafif bir jant tercih ederim ben olsam büyük para verilen jant bence hafif olmalı
    Bende oyle dusunuyorum. Birkac jant var kafamda ama fiyat dusunduruyor tabiki

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    jant olarak jcw yerine hafif bir jant tercih ederim ben olsam büyük para verilen jant bence hafif olmalı

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Derdi seninle degil Selcuk'un.
    Neyse karsilikli gorusuruz kismet olursa.
    Ozellikle artik aramizdan ayrilanlar konusunu kapatalim. Ne de olsa burda yok.
    Keske kimse gitmese de herkez gelse.. ama olmuyor...

Kaan senin bu konuya 'hit konu' diye ek koymaliyiz tabiiki.

Wishman
    Abi bizimde derdimiz o zaten. Bizde kimse ayrilsin istemiyoruz ve forum sakinleri olarak herkes elinden geleni yapiyor yardim noktasinda. Ama yapacak birsey yok. Neyse artik abi hayir olsun bakalim.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Derdi seninle degil Selcuk'un.
    Neyse karsilikli gorusuruz kismet olursa.
    Ozellikle artik aramizdan ayrilanlar konusunu kapatalim. Ne de olsa burda yok.
    Keske kimse gitmese de herkez gelse.. ama olmuyor...

Kaan senin bu konuya 'hit konu' diye ek koymaliyiz tabiiki.

Wishman

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Konu 12 sayfa ile rekora gitti Kaanin konu heba oldu ))
    Aynen abi rekora kosuyoruz abi uslup noktasinda bazi arkadaslar sknti cikarinca konuda uzadi. En azindan benim konu iyi birseye vesile oldu bi ara ziyaretine godecegim zaten bu sekilde huzursuzluk cikarmasinin sebebi ne acaba bi ogrenelim. Bulusmada olsun, site icerisinde olsun herkes yeterince samimi ve icten davrandi. O niye boyle karsilik verdi bilmiyorum.

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Herkese cok tesekkur ederim. Siparisler gecildi zaten jant kanat filan gelecek nisan gibi bi ayar daha cekecegiz

Bir yorum yaz:

• jojo
    yanıtladı
    kazasız belasız masallah cok guzel bir arac benim fikrim jcw jant gerekli o zaman cok daha mukemmel olacaktır iyi gunlerde kullan tekrar

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    maşallah çok güzel olmuş siyah renkte bu yaptıklarınız çok daha enteresan durabilirdi böylede çok sevimli olmuş güle güle kullanın

ama favorim JCW fuar aracı olan hyper blue ye benzeyen renk coupe de çok acaip duruyor onda bu yaptıklarınız

tekrardan kazasız belasız sürüşler
    bi arkadasimda vardi bu renk coupe eski lightining blueymus meger. artik laser blue yerini yeniden bu renge birakacakmis hatch kasada ayrica gelmis gecmis tum mavi tonlari arasinda budur favorim

Sent from my iPad using TapaTalk HD

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Bu renk muthis gercekten ! Ama r56 lci da gormemistim bu rengi heralde yeni bir renk.. Kiskandim

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    maşallah çok güzel olmuş siyah renkte bu yaptıklarınız çok daha enteresan durabilirdi böylede çok sevimli olmuş güle güle kullanın

ama favorim JCW fuar aracı olan hyper blue ye benzeyen renk coupe de çok acaip duruyor onda bu yaptıklarınız

tekrardan kazasız belasız sürüşler

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Kaan kardesim araban cok guzel yapilanlarda cok basarili guzel gunlerde kulllan arabani

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Konu 12 sayfa ile rekora gitti Kaanin konu heba oldu ))

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı aliiner tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ) bnce o astarli fotoyu aracla karsilastirmiss ondandir abisi olur o kadar fark.. Elinize emeginize saglik allah nazardan korusun cok cok guzel maasallah !!!
    Ahahhah eyw abi

Bir yorum yaz:

• aliiner
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Replika gorunumlu orjinal farlari unutmayin bence
    Ama replica gibi gorunuo o da hakli

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gokhan kac para alican? Gelelim mi? Bize de koklatir misin?
    gelebılırsınız haktan ama yanlız ısler ters dondu odemelerı sızden alırım yıne bosuna benzın harcadık

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X