Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R53 / Mini Cooper John Cooper Works /Hyper Blue -Project

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Luai
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bunlar tatlı rekabetler yani olsun rekabet de zaten sonucta araba tek basına 0-100 1 saniyede gitse ne olacak bir sekilde denenecek bu arabalar. Bu arada bu proje konuları yüzünden yakında R53 aldıracaksınız bana arabayı sattırıp da cocugu size taşıtıcam ondan sonra Hepimizin arabası kazasız belasız sorunsuz yürüsün insallah dedigim gibi tatlı rekaetler paylasımlar bunlar arabalar gergin sahipleri cool Hepinizi öpüyorum.
    Güzel sözler bunlar beğendim ben hepimiz kardeşiz

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Bunlar tatlı rekabetler yani olsun rekabet de zaten sonucta araba tek basına 0-100 1 saniyede gitse ne olacak bir sekilde denenecek bu arabalar. Bu arada bu proje konuları yüzünden yakında R53 aldıracaksınız bana arabayı sattırıp da cocugu size taşıtıcam ondan sonra Hepimizin arabası kazasız belasız sorunsuz yürüsün insallah dedigim gibi tatlı rekaetler paylasımlar bunlar arabalar gergin sahipleri cool Hepinizi öpüyorum.

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    @Aren bişey merak ettim aman beni yanlış anlama mini'ye mini niye kaldırılmaz? Benle çok denemek istiyordun.

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Bn cekindin yazmadimki aren deneme olmadi dedim sadece sen yazmissin ya hadi burdan gider die ona hitaben yszdim bn cekinmiyorum vs die

Evet alp2 nin ibizaya gecildim bir kere yanyana gittim surucu koltugu haric sokuktu ama hatta sen geldin dedin sonra sanayide o kadar sokukse iyi bile gitmissin diye

Bn cok fazla araba denemiyorum genelde hep serhaton typerla deniyorum arabayida sirf onun icin yaptim mini ile gecemezsin bni dedigi icin ama bakalim gorucez

Bn kimseye burda dusmanlik beslemiyorum burda deil hatta hocbir yerde bu konulari asmak lazim artik.

Bir yorum yaz:

• G.Evran
    yanıtladı
    @aren:eyv kardesim benimkide senin bi emg olmasada

01 CDU 01

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Cem kim neyi ne niyetle yaziyo birbirini bilen insanlar daha iyi biliyo

Mesele degil bende Gokhana sor ben hic bir araci kendimden ne ustun gordum nede altimda gordum ama eski halin ile denemek ne sana nede bana keyif vermezdi sonucta o set up ile s2k lara tutunamiyodun

Benim gectigim ibizalar seni cok geciyordu ki me devir acmistim ibizalarla denerken nede bu setupa yakin

Arabayi isteyenler var sirf yine inadimdan vermiyorum benim de denemeden cekincem olmadi
    S2K larla iddali yuruyen herkesle denedim sus mehmet dahil en iyi 106 larla denedim evo sti m5 m3 e kadar denedim ama gectim ama gecildim kendi gecildigim videomu dahi koydum ama ben artik skldim buuhannetlerden bu gune kadar hic bir miniyle denemedim Haluk sordugunda bile mini miniye kaldirmaz kanka diyodum baska araclara bakicaz dyorum ama iste niyet onmli neyse bu roll konularini konusmayi sevmiyorum

Araban hayirli olsun Allah utandirmasin

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cem 8000DD halimle dynoya çıkmadım ama merakını yolda gideririm varsa eğer bi merakın hazır yapmışsında sana burdan gider hadi !!!
    Haydaa aren karsilastiralim dedik biseymi soyledim bn demedimki zaten sen yazdin sikinti bendemi sendemi bn anlayamadim sen resim var dedin bnde paylassan dedim yoksa sen birsey yazmadan ben sana birsey yazmadim

Deneme olayina gelince ben genelde geciliyorum zaten bnden guclu araclarla denesigim icin ama surda hakkimi yrdirmem bn arabami yapmadan bile bir deneme koniusu olmustu bn denerim demistim gokhan da sahittir ama olmadi deneme bn hicbir zaman cekinmem 2 sonuc var zaten gecmek veya gecilmek cok rahatim yani

Sende bitir ayarini bnde bitireyim ne zamam istersen bakariz sikinti yok

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Knka araba senin isimi gucumu brakip ayara bile gidemiyorum zaten yatmasin bari cocuk

Bir yorum yaz:

• G.Evran
    yanıtladı
    aren arabayi sat bana gor olanlari bro

01 CDU 01

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    aren paylaşsana resimleri bizde incelyelim bakalım 7250 devirde nasıl 8000 de nasılmış eğriyi vs görelim
    Cem 8000DD halimle dynoya çıkmadım ama merakını yolda gideririm varsa eğer bi merakın hazır yapmışsında sana burdan gider hadi !!!

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Aslı arenimo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    nihat geçen benimde yaz başı çıktığım dyno verilerini konuşuyoduk 236 hp 7250 dd aldığımı biliyodum sonra bizim çocuklar 242 hp yi gördüğünü söylediler resimleride var hatta :d motor içi yapılmadan methsiz allah herkezin gönlüne göre versin motor bitti rodaj az kaldı 1 2 parçamız var dynamicsde altina inmem üstünede herkes hazır olsun
    hiç şüphem yok kardeşim sadece merakla bekliyoooreeeee

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Nihat geçen benimde yaz başı çıktığım Dyno verilerini konuşuyoduk 236 HP 7250 DD aldığımı biliyodum sonra bizim çocuklar 242 HP yi gördüğünü söylediler resimleride var hatta motor içi yapılmadan methsiz Allah herkezin gönlüne göre versin motor bitti rodaj az kaldı 1 2 parçamız var dynamicsde altina inmem üstünede herkes hazır olsun
    aren paylaşsana resimleri bizde incelyelim bakalım 7250 devirde nasıl 8000 de nasılmış eğriyi vs görelim

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    usta ne dıyeyım senın ve arenın dynosunu çok merak edıyordum...Maşallah çok güzel değerler bence nazar değmesın her şeyiyle mükemmel sözün bıttığı yer mının
    Nihat geçen benimde yaz başı çıktığım Dyno verilerini konuşuyoduk 236 HP 7250 DD aldığımı biliyodum sonra bizim çocuklar 242 HP yi gördüğünü söylediler resimleride var hatta motor içi yapılmadan methsiz Allah herkezin gönlüne göre versin motor bitti rodaj az kaldı 1 2 parçamız var dynamicsde altina inmem üstünede herkes hazır olsun

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    çok güzel rakamlar, hayrını gör ne diyelim Bide üzerine hafif koltuk ve hafif jant faktörü eklendiğinde o beygirlerden daha da fazlası var demektir.Eğer bi gece çıkarsanız bana da haber verirsen sevinirim.

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    usta ne dıyeyım senın ve arenın dynosunu çok merak edıyordum...Maşallah çok güzel değerler bence nazar değmesın her şeyiyle mükemmel sözün bıttığı yer mının

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X