Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R53 / Mini Cooper John Cooper Works /Hyper Blue -Project

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    customer: Cem Pertci

Bir yorum yaz:

• günalp
    yanıtladı
    One 240 olmamış yine maşallah kanka güzel değer

Bir yorum yaz:

• Yeşil R53
    yanıtladı
    Cok guzel olmus cem allah utandirmasin...

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    Cem bu ne? Biraz güncel konuyu.

ImageUploadedByTapatalk1364422748.821960.jpg

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bırakın bu rolling işlerini hızlıyı bulmak için gelin izmit körfeze benden herkese gider
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bu lafını unutma uzun adam
    Bende de bu lafı unutmaya +1 Yekta sen ben geldiğimde pisti ayarla o zaman görelim hızlıları dostum

Cem bu arada hayırlısı olsun abi,, valla hiç bıkmadın usanmadın arabayı harika bi hale dönüştürdün emeğine sağlık güzel günlerde binersin inşallah

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bırakın bu rolling işlerini hızlıyı bulmak için gelin izmit körfeze benden herkese gider
    bu lafını unutma uzun adam

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Yekta giderine alındım, ayarla bişeyler çıkalım piste o zmn

Amaç seninle yürümek değil tabikide.Hayatımda hiç piste çıkmadım, merakımı gidermek istiyorum.

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    @Yekta giderin beğendim Yekta

Bir yorum yaz:

• MCS
    yanıtladı
    Cok guzel oldu cem valla kazasiz belasiz sende luai gibi stroker fln dusunuormusun piyangodan para cikarsa fln

Bir yorum yaz:

• Yekta
    yanıtladı
    hayırlı olsun uzman konu
    arabanın her evresini biliyoruz zaten maşallah çok güzel, kaliteli birşey çıktı ortaya.. dertsiz tasasız güle güle kullan tekrar tekrar..
    değerler de çok iyi bence ufak tefek eksikleri de giderince dynamics de 250 yi zorlar heralde gerisini habibi düşünsün

diğer konu hakkında yorum yapmak istemiyorum adım geçmiş kukutim yazmış yanlış da yazmamış gerek yok böyle polemiklere gerginliklere bütün arabalar aşağı yukarı aynı setuplar aynı ayarlar değişen çok birşey olmaz 1 boy 5 boy biri geçince kimse madalya takmıyor bırakın bu rolling işlerini hızlıyı bulmak için gelin izmit körfeze benden herkese gider

Bir yorum yaz:

• Melih Özlem
    yanıtladı
    Hayırlı olsun kocaman Maşallah. Yapılan ve ortaya çıkan sonuç çok güzel

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    İki gündür pek detaylı bakamadım işlerden dolayı foruma fakat baktığımdada ortada yapılmış mükemmel işler varken gereksiz tartışmaları görmek pek hoş olmuyor.Saygı duyulacak işlerden bahsetmek daha iyi nasıl yaparız işlerimizi arabalarımızı tartışmalarımızı yapmamız gerekirken bizler konuların nerelere varmalarına sebebiyet veriyoruz malesef.Aramızda tartışmanında olacağı bir ortam içindeyiz ama tartışmaları birbirimizi en ufak şekilde incitecek seviyelere getirmemeye lütfen dikkat edelim.

Genelde olan durumlardır lütfen bu mesajdan sonra bu konunun gereksız olan kısmı uzamasın şimdi gördüm alen abi ve kekuti yazmışlar güzel şekilde tadımız kaçmasın arkadaşlar
    İyi forumlar herkese

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Simdi okudum konuyu proje konusundan buralara mi geldik yani?? Sizden ricam lutfen kulube mal etmeyelim aramizdaki konusmalari bizim icin hepiniz onemlisiniz.Aren ve Cem sizden ricam herkese iyi ornek olmaniz sonucta aramizda yeni MINI sahibi olmus olanlar da var ve sizin gibi iki tecrubeli insan ve ikinizi de kesinlike kaybetmek istemeyiz ,bak bugun 1000km dacia kullanip geri kalan enerjimle de bu yaziyi yazdim degerinizi bilin.
    daha ne söz söylenir

geç oldu ben yatayım

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Abicim 56.post snrasini sil gitsin lutfen.ikiside kardesimiz sikinti olmaz diye dusunuyorm.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Simdi okudum konuyu proje konusundan buralara mi geldik yani?? Sizden ricam lutfen kulube mal etmeyelim aramizdaki konusmalari bizim icin hepiniz onemlisiniz.Aren ve Cem sizden ricam herkese iyi ornek olmaniz sonucta aramizda yeni MINI sahibi olmus olanlar da var ve sizin gibi iki tecrubeli insan ve ikinizi de kesinlike kaybetmek istemeyiz ,bak bugun 1000km dacia kullanip geri kalan enerjimle de bu yaziyi yazdim degerinizi bilin.
    Fotoyu görünce korktum abimsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X