Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 / Mini Cooper John Cooper Works /Hyper Blue -Project
Çöküş
X
-
Cok guzel olmus cem allah utandirmasin...
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
-
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbırakın bu rolling işlerini hızlıyı bulmak için gelin izmit körfeze benden herkese giderAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu lafını unutma uzun adam
Cem bu arada hayırlısı olsun abi,, valla hiç bıkmadın usanmadın arabayı harika bi hale dönüştürdün emeğine sağlık güzel günlerde binersin inşallah
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbırakın bu rolling işlerini hızlıyı bulmak için gelin izmit körfeze benden herkese gider
Bir yorum yaz:
-
Yekta giderine alındım, ayarla bişeyler çıkalım piste o zmn
Amaç seninle yürümek değil tabikide.Hayatımda hiç piste çıkmadım, merakımı gidermek istiyorum.
Bir yorum yaz:
-
Cok guzel oldu cem valla kazasiz belasiz sende luai gibi stroker fln dusunuormusun piyangodan para cikarsa fln
Bir yorum yaz:
-
hayırlı olsun uzman konu
arabanın her evresini biliyoruz zaten maşallah çok güzel, kaliteli birşey çıktı ortaya.. dertsiz tasasız güle güle kullan tekrar tekrar..
değerler de çok iyi bence ufak tefek eksikleri de giderince dynamics de 250 yi zorlar heraldegerisini habibi düşünsün
diğer konu hakkında yorum yapmak istemiyorum adım geçmiş kukutim yazmış yanlış da yazmamış gerek yok böyle polemiklere gerginliklere bütün arabalar aşağı yukarı aynı setuplar aynı ayarlar değişen çok birşey olmaz 1 boy 5 boy biri geçince kimse madalya takmıyorbırakın bu rolling işlerini hızlıyı bulmak için gelin izmit körfeze benden herkese gider
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsun kocaman Maşallah. Yapılan ve ortaya çıkan sonuç çok güzel
Bir yorum yaz:
-
İki gündür pek detaylı bakamadım işlerden dolayı foruma fakat baktığımdada ortada yapılmış mükemmel işler varken gereksiz tartışmaları görmek pek hoş olmuyor.Saygı duyulacak işlerden bahsetmek daha iyi nasıl yaparız işlerimizi arabalarımızı tartışmalarımızı yapmamız gerekirken bizler konuların nerelere varmalarına sebebiyet veriyoruz malesef.Aramızda tartışmanında olacağı bir ortam içindeyiz ama tartışmaları birbirimizi en ufak şekilde incitecek seviyelere getirmemeye lütfen dikkat edelim.
Genelde olan durumlardır lütfen bu mesajdan sonra bu konunun gereksız olan kısmı uzamasın şimdi gördüm alen abi ve kekuti yazmışlar güzel şekilde tadımız kaçmasın arkadaşlar
İyi forumlar herkese
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSimdi okudum konuyu proje konusundan buralara mi geldik yani?? Sizden ricam lutfen kulube mal etmeyelim aramizdaki konusmalari bizim icin hepiniz onemlisiniz.Aren ve Cem sizden ricam herkese iyi ornek olmaniz sonucta aramizda yeni MINI sahibi olmus olanlar da var ve sizin gibi iki tecrubeli insan ve ikinizi de kesinlike kaybetmek istemeyiz ,bak bugun 1000km dacia kullanip geri kalan enerjimle de bu yaziyi yazdim degerinizi bilin.
geç oldu ben yatayım
Bir yorum yaz:
-
Abicim 56.post snrasini sil gitsin lutfen.ikiside kardesimiz sikinti olmaz diye dusunuyorm.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSimdi okudum konuyu proje konusundan buralara mi geldik yani?? Sizden ricam lutfen kulube mal etmeyelim aramizdaki konusmalari bizim icin hepiniz onemlisiniz.Aren ve Cem sizden ricam herkese iyi ornek olmaniz sonucta aramizda yeni MINI sahibi olmus olanlar da var ve sizin gibi iki tecrubeli insan ve ikinizi de kesinlike kaybetmek istemeyiz ,bak bugun 1000km dacia kullanip geri kalan enerjimle de bu yaziyi yazdim degerinizi bilin.
abimsin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: