Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R53 / Mini Cooper John Cooper Works /Hyper Blue -Project
Maşallah kardeşim kazasız belasız inşallah istediğin gibi olur. Güzel parçalar bu arada nolcaki resim koy daha güzel anlaşıyr bence hem koltuklar takılı iken göster içerden.
Bu arada Uzman uğraşma fazla o dyno rakamı geçmicen
Maşallah kardeşim kazasız belasız inşallah istediğin gibi olur. Güzel parçalar bu arada nolcaki resim koy daha güzel anlaşıyr bence hem koltuklar takılı iken göster içerden.
Bu arada Uzman uğraşma fazla o dyno rakamı geçmicen
haha eyv habibi adamsın sen dyno konusunda rahat ol meth siz 240 seni tokatlamaya yeter,yapcaz inş
Talha bu mesajını okuduktan sonra kesın error vermıştır uzman o kadar güzel olmuş ki aracın ALLAH kaza bela vermesın kesene beraket kardeşim dyno fotosu da beklerız
Talha bu mesajını okuduktan sonra kesın error vermıştır uzman o kadar güzel olmuş ki aracın ALLAH kaza bela vermesın kesene beraket kardeşim dyno fotosu da beklerız
Maslak a bir gidebilsem paylasicam 231 aldik aslinda ama ufak bir sorunumuz var bnm hedef 237 falan meth almadan 240 efsane olur meth ile zamaninda luanin 11 hp aldigini bildigimdende kafam rahat ileride bizde aliriz ins
Birde yurt disi dynamics e cikan minileri cok inceledim 254 gordum en su ana kadar en cok ondada grs aftercooler+ meth kit var,yani sonuc guzel olcak ins
usta ne dıyeyım senın ve arenın dynosunu çok merak edıyordum...Maşallah çok güzel değerler bence nazar değmesın her şeyiyle mükemmel sözün bıttığı yer mının
çok güzel rakamlar, hayrını gör ne diyelim Bide üzerine hafif koltuk ve hafif jant faktörü eklendiğinde o beygirlerden daha da fazlası var demektir.Eğer bi gece çıkarsanız bana da haber verirsen sevinirim.
usta ne dıyeyım senın ve arenın dynosunu çok merak edıyordum...Maşallah çok güzel değerler bence nazar değmesın her şeyiyle mükemmel sözün bıttığı yer mının
Nihat geçen benimde yaz başı çıktığım Dyno verilerini konuşuyoduk 236 HP 7250 DD aldığımı biliyodum sonra bizim çocuklar 242 HP yi gördüğünü söylediler resimleride var hatta motor içi yapılmadan methsiz Allah herkezin gönlüne göre versin motor bitti rodaj az kaldı 1 2 parçamız var dynamicsde altina inmem üstünede herkes hazır olsun
Yorum Yap