Harika olmus super gorunuyor Luai gule gule kullan kardesim.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 BIG 49 - Mini Cooper S GP 0765 Project
Çöküş
X
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBelgesel gibi olmuş valla, maşallah
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarika olmus kardesim masallah
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarika olmus super gorunuyor Luai gule gule kullan kardesim.
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasalkah luai. Bugun yine sanayide o tarafa bu tarafa elinde parca kosturuyodun
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPist gunune sparcoyla gireceksen, sag koltugu sok habibiRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Yeni direksiyonum OEM JCW Alcantara ve JCW Carbon ekleri ile. JCW Carbon ekleri çok zor bulması yurtdışında ama şansıma Türkiyede buldum
GP de yag basıncı ve sicaklik içi yer kalmadı aşğada koydum rehat bi şekilde göre biliyorum.
Aquamit HFS-6 Meth göstergesi, hiç sevmiyorum havalandırmaya iptal etmeye ama yer kalmayınca göstergeye mecbüri olarak oraya koydum napalım bi havalandırma eksik.
Bunlarda OEM JCW Alcantara fakat ipleri kırmızı yaptım GP koltukları uysun diye
JCW Carbon ve Alcantara onuda kırmızı yaptım
RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Güzel olmuş, sende Direksiyonda tuşlar yokmuydu yaw ? iptal mi ettin?
Birde son soru, bu vites topuzunu seviyormusun.. Ben hala alışamadım, JCW carbon takayım diyorum ama bilemedim Lui
Kızıltoprağa geçiyorum, gel görüşelim1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel olmuş, sende Direksiyonda tuşlar yokmuydu yaw ? iptal mi ettin?
Birde son soru, bu vites topuzunu seviyormusun.. Ben hala alışamadım, JCW carbon takayım diyorum ama bilemedim Lui
Kızıltoprağa geçiyorum, gel görüşelim
Ya vite konusunda bende dusundum sonra vaz gectim bilemedim kalsin dedim.
Sen Kızıltopraktami kaliyorsun?RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah Luai
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah maşallaah
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah Luai ,Benim de GP Orjinal Vites Topuzu Daha Hoşuma Gidiyo...RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLuai sana denk gelemedim ama Cesme'de 34 BIG 71 Cooper S'e denk geldim
35KES99 via TapatalkRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynn abi kısmet olmadı bi türlü, tek bende BİG plakası sandim
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster60 yas ustu kari koca kullaniyordu. OLD plaka alsalarmis keske )
35KES99 via TapatalkRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
Yorum Yap