maşallah luai
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 BIG 49 - Mini Cooper S GP 0765 Project
Çöküş
X
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLuai hayırlı olsun Bro..
Jantlarda yakışmış ama MD'nin jantlarını mı taktınız buna ? 17'? merak ettiğim sürtme olmuyormu marspiyelde ?RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok saol... Evet bunlar eski MD jantlari 17'. Arkada cok az sürtü sonra alıştı ama şimdi sürtme yok. Lastikler 205-45-17.
Bende 17'ye mi ufaltsam demiştimde, 18'den vazgeçemedim
Hayırlı olsun. Proje nasıl gidiyor, artık anlat konuşalım biraz motoru merak ediyoruz1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Çok saol @serkan
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok onu demedim, ortası alçalıyor skirtlerden..
Bende 17'ye mi ufaltsam demiştimde, 18'den vazgeçemedim
Hayırlı olsun. Proje nasıl gidiyor, artık anlat konuşalım biraz motoru merak ediyoruz
Arabayla son zamanlarda uğraşmamadım yurtdışına çıktım, eksikleri var ama Allah izin verirse yapicam.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Yok 18 taktim ben korktum 17den1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok 18 taktim ben korktum 17den
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLuai eski mininle caddede pistilerdim, simdi hic denk gelmiyoruz.. nerede sakliyorsun bu cocugu?!?!?RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
[SIZE=3]DYNO DynoDynamics te bu kadar çıkarta bildik ALLAH`a şükürler olsun hava çok sıcaktı ayar yaparken 36 derece kışın dahada güzel olur inşallah... İlk sayfada parçalar ve motoru toplarken bütün resimler günceledim haberiniz olsun diye yeni resimler birinci sayfada.
[/SIZE]
Buda egzozdan bi video
Youtube tusunu tiklayarak HD izliye bilirsiniz
RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=3]DYNO DynoDynamics te bu kadar çıkarta bildik ALLAH`a şükürler olsun hava çok sıcaktı ayar yaparken 36 derece kışın dahada güzel olur inşallah... İlk sayfada parçalar ve motoru toplarken bütün resimler günceledim haberiniz olsun diye yeni resimler birinci sayfada.
[/SIZE]
Buda egzozdan bi video
Youtube tusunu tiklayarak HD izliye bilirsiniz
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlevli atom karinca masallah diyorum 240 hp simdi bile harika
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildiRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Of offffff!!! fena olmuss
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlevli atom karinca masallah diyorum 240 hp simdi bile harika
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIftara barbeku yaparsiniz artik o ates topuyla!!!
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOf offffff!!! fena olmuss
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIftara barbeku yaparsiniz artik o ates topuyla!!!
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHocam araç çok güzel Allah utandırmasın kazasız belasız ve cezasız sürüşler diliyorum.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
Yorum Yap