Aslı Luai tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 BIG 49 - Mini Cooper S GP 0765 Project
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLuai emegine parana saglık cok guzel konu olmus
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterstock halinden 50 hp alıcan öpte başına koy sen onu 240 düşün ama rahat olRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSaol Alen, sonunda actim konuyu bi firsat olmadi bi turlu
Seni gecicem yani
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun Luai garaj mekanik olarak bende hic bir sorun yasamadim cok sukur 1 gecede toplandi
Kapak isi handikapli detylica konusulur , trafikte oldgum icin yazamiyorum ,
Allah utandirmasin
1 günde sokme ve honlama ve takma yapılmaz ama sadece takma olur.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Maşallah Lui sonunda paylaşmıssın, teşekkürler..
Hayırlı olsun simdiden. Allah utandırmasın İnşallah1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah Lui sonunda paylaşmıssın, teşekkürler..
Hayırlı olsun simdiden. Allah utandırmasın İnşallah
Çok saol @Halu ve @B.BattalRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
trafikte oolduğum için birkaç konuya değinemedim şimdi oturdum bilgisayar başına
öncelikle Luai tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın ,
Türkiyedeki işçiliklere güvenmiyosun ve yapılan porting işlerine saygı duymuyosun orada duracaksın,
Benim aracımın ilk kapağı paşaoğluydu memnun kalmadım , yeni bir kapak alıp Peak garage Serdar usta tarafından yapıldı ve iyi güçler alındı şimdi ise PPR Kaan tarafından emme ve kapak işlemi yapıldı oldukça verim alınıcağına eminim ,
Fakat sendeki bu American ruyasına anlam veremiyorum kapağın binler satması hiç bir şey ifade etmiyor Alta intercooler binlerce sattı ama çöp mesela bunun gibi bir sürü örnek birçok otombil için after market parça ürün üreten firma için sana sayabilirim ,
Beğenmediğin türkiyede ne kadar çok büyük port o kadar iyi değil dediğin ve beğenmediğin Türk garjlarınının Dünyanın en hızlı porsche sine kapak ürettiğini biliyor musun ?
Şu an ciddi bir setup ta hazırlanan GTR üzerinde emme manifoldu olduğunu biliyor musun ?
S2000 in kapak flow larının ne kadar verimli olduğunu americalı birçok garaj ve kullanıcı senelerce söyledi ,
hatta dokunmayın bozarsınız vs. dahi deniliyordu
Daha geçen hafta dyno da 237.4 HP veren bir S2K ya sadce kapak porting & coating i,şlemi yapıldı ve sonuç 249.6 HP çıktı ve bu sonuçlar ahmet usta mehmet usta dyno sunda değil Dyno Dynamics üzerinde alındı , yani 12.2 HP atmosferik bir araçdan alındı
Kusura bakma Luai bende bu arabaya pul harcamadım ve herkesin dediği kalıplaşmış işleri yapmıyorum deniyorum paşa oğlu kapağını denedim , peak garage denedim , en son PPR deniyorum asla hazır bir şey alıp denemiyorum neden ben bu kapaktan daha pahalıya mal ediyorum aptal mıyım ? hayır yerli üreticileri tercih ediyorum çünkü kendi insanım kazanıyor kendi garajlarım yüceliyor hazır dünyada binlerce satan kapak bana kıstas değil
Benim mapper 'ım Türk Özgün ,
garajım AYN auto Yusuf ve Ahmet usta
headrs egzostum filtre borusu vs. işleri İskender usta
porting &coating işlerim PPR Kaan
bu insanlar kendilerini birçok konuda ispatladılar sadece mini cooper da değil
Senin beğenmediğin bizim Türk garaj ve ustalarına aracını yaptırıyosun Mantar Gökmen abi unutma USA da americalılara ders verdi iş öğretti draglarda evo lar ile neler yaptılar o yüzden elinin altındakileri asla küçük görme
unutma Dünyanın en hızlı GTR ı ve Porsche si vce en hızlı 100 200 Türklerin elinde bu gün USA de istediğin parçayı bulursun ama yaptırıcak adamı bulamazsın
Ben her ne kadar sorun yaşasam dahi bir Savaş paşaoğlunu bir Serdar ustamı bi yüreki cemali Es motorsu vs tek bir usa li garaja değişmem
Araban hayırlı olsun sana şu parça kötü bu parça iyi asla yorum yazmam anket konusu değil porje konusu çünkü Allah kaza bela dert vermesin takıldığım konu inanmadığın konularda seni bi parça bu çok inandığın american rüyasından uyanman içindi Gökmen ustanın ellerine sağlık seninde cebine
Polemik olsun istemiyorum konuyu başka yerlerede çekmeye çalışmıyorum kimsede çekmesin saygılar
PPR kapak li S2K dyno bilgilerinede buradan bakarsın ( PPR race head before & after )
Yorum Yap
-
Gule gule kullan Luai. (strut bar lazim mi satabilirim? :-) )
Kac km'de aldin GP'yi?
Projen icin basarilar, hersey istedigin gibi olsun. (Koltuklari benden mi kiskandin?)
Cikan parcalari ne yapacaksin, icinden yeni bir motor cikabilir...
Sen ve Aren iki ayri yoldan bir amac icin ilerliyorsunuz, umarim ikinizin MINI'si de sahibini mutlu eder. :-)
Guzel fotograflarini bekliyor olacagiz.
P.S: Su plakadaki BIG, sex & the city'de ki Mr.Big'in Big'i? (kesin bu kismi Luai anlamiyacak, Yekta yardimmmmm)
Wishthesaksiman
Yorum Yap
-
@Aren Porsche, GTR yada S2000 im yok yapanlarada saygim var ve asla konuşmam onların hakkında onlar güzel rakamlar aliyor ve güzel işçilik yaptılar. Türkiye'deki garajlar kesinlikle lafımda yok hepsine sonsuz saygımda var ben sadece beklemeye sevmiyorum dedim. ben mini yapiyorum mini icin konusuyorum Türkiye'de Mini r53 kapağa uğraşan çok görmedim ondan dedim burda yaptırmıyorum. Hem Türklere güvenmiyorsam hazır blok alırdım yapılı hiç uğraşmazdim. Honda değil bu hondam olsa kesinlikle Türkiye'den tavsiyeleri alırdım ve ayarı bile Ozgunde. Hondalar ne yapsan yap güç alıyorsun. Hem bnm o kadar dukkana gidip gelioz ayarda cok fark olcagini zannetmiyorum Ozgunde iyi sonuçta her marka yapıyor hiç engeli yok. bnm lafim kapak icin adam 500 tane sattı sonuşta valvi bile cok iyi o olçude kimse yapmiyor.
Daha geçen Yektayla konuştum port konusu bana dediki ne kadar acarsın ve aşırı Airflow varsa güç alırsın mantığı kesinlikle yanlış dedi ve bunuda başka ustalarda söyledi.
Orda duracaksin lafi hoş degil Aren gene sert girisiyorsun sonra ben anlamaoyorum diyorsun kavga tartışma oluyor. Sende orda durcaksin bnde ilk defa arac yapmiyorum ozman desem hoş degil daha onceki projemi sayisiz piste girmeme ragmen 28000 km sorunsuz kullandim! Bunlar bnm fikirlerim onlar senin fikirlerin herkes fikirlere saygi duyarsa sevinirim yoksa konuyu kaldirabilirim isterseniz sikinti yok.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
Yorum Yap