Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 AT 991 R53 MINI Cooper S Project

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Rodaj konusu açılmadıysa bi de şuna cvp lütfen.Artık fabrikadan çıkan sıfır araçlarda rodaj diye birşey yokmuş.Rodajı yapılmış çıkıyormuş.Öylemi?
    Her arabad rodaj vardir Talha fabrikadan istedgi kadar rodaji yapilarak ciksin fabrikada o kadar iyi bosluklar hesaplaniyor ki rodajda sorun yasamiyoruz
    Ama gurkan gorunce yazar ona arabayi acmak adina bir rodaj yaptik nasil oldugunu kendisi daha iyi biliyor soyler

Sifir el yapimi atmosferik araclarda ozellikle rodaj cok onemli ferrari italia gibi arabalarda 40 HP oynadigi goruldu
    S2K larda mesela iyi rodaj yapmis ciger acmis araclar fark ettiriyor rodaj onemlidir kanka

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Rodaj konusu açılmadıysa bi de şuna cvp lütfen.Artık fabrikadan çıkan sıfır araçlarda rodaj diye birşey yokmuş.Rodajı yapılmış çıkıyormuş.Öylemi?
    Yapmayin diyorlar ama saglikli deil, demirin alisma suresi mi birsey diyorlardi. Belli bir donem alistiricaksin, guzelce tatli tatli motoru acmaya baslicaksin 2000'de max yag deiseceksin. Ben 1900 km civari bakima soktum, abi sapikmisin sen demistiler
    Rodajda ne yag oldugunu nereden bilicem dimi

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• G.Evran
    yanıtladı
    Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırdır kardeşim sanada bi proje başlığı yapalım o zaman
    az kaldi kanka

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslında cok onemlı olan bı konudur rodaj ekstra bı konuyu haketmıs durumda su anda bekemedeyız

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    aç tabı bro rodaj olayını sen ıyı bılıyorsun engın deneyımlerınden kaynaklanıyor,bizde faydalanırız

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arenın arabayı sormadım kardesım halukun araba arenın araba bellı zaten ufak tefek eklemeler yapılacak sadece bende haluk gıbı baslayacagım ıcın o su anda takıbımde.
    @aren gecende nerede yazdın bılemedım sımdı ama demıstınya rodaj ısını uzun yol degıl sehır ıcı dıye onu nasıl yapacaksın uzun yol gtmek zorlamadan daha ıyı degılmıdır sehır ıcı sonucta trafık var her saat neredeyse gecede olsa. Nasıl olacak bu rodaj işi?
    Gökhan uzun yol rodajı arabaya tek bir düzlemde götürür ve yatakları birbirine alıştırması daha uzun zaman alır yapılan yanlışlardan biridir uzun yol rodajı

şehir içi çok dik youşlara asla tırmanmadan araca boost asla göstermeden ve çok fazla arabayı ısıtıp soğutarak 1300 Km yapılmalıdır

hep kalın yağ kullanılarak rodaj yapılır , rodj yağı diye tabir edilen kalın yağ kullanmak çok büyük bir yanlıştır

kalın yağların motora hiç bir koruyuculuğu yoktur yeni toplanmış motorda ufak tefek hataları kalın yağ asla kompanse etmez

ben yine mobil 1 kullanacağım evet yatakları alıştırmak için daha fazla km yapıyoruz 1300 KM kadar boost gösterme yokuş tırmanmama gaz asla ezmemek gerekmekte

1300 KM sonunda yağımızı süzü yoruz ve asla aynı yağı kullanmıyoruz

kalan 200 KM lik tatlı sert bir rodajımız daha var aslında bir konu açmak icap eder bana rodaj ile ilgili
    En son düzenleyen ARENIMO; 26-02-13, 15:06.

Bir yorum yaz:

• Haluk
    yanıtladı
    Arenın arabayı sormadım kardesım halukun araba arenın araba bellı zaten ufak tefek eklemeler yapılacak sadece bende haluk gıbı baslayacagım ıcın o su anda takıbımde.
    @aren gecende nerede yazdın bılemedım sımdı ama demıstınya rodaj ısını uzun yol degıl sehır ıcı dıye onu nasıl yapacaksın uzun yol gtmek zorlamadan daha ıyı degılmıdır sehır ıcı sonucta trafık var her saat neredeyse gecede olsa. Nasıl olacak bu rodaj işi?
    Egzoz portları genişletildi kapağımız taşlamdı kaan işinde uzman olduğunu gösterdi arenin kapağı gördüğüm kadarıyla sölüyorum acayip bi işcilik saolsun parça bekleme aşamasındayız acelede etmiyoruz egzantrikle işgili bi süre bekkicez arenin dedigi gibi egzantrigi temin etmeleri 2 hafta alıcakmış ki bizde iki hafta bekletip bütün parçaları tek seferde getirtcez (bu bi nevze benim tercih edilmeyen egzantrikte ısrar etmemden kaynaklı)
    İşlem aşamasına geçildiginde tek tek fotograflı anlatım yapılacaktır.

Bir yorum yaz:

• Haluk
    yanıtladı
    Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    yanindayim rodajda sknti yok pes pese yapariz haftaya supriz yapicam bu arada banka isi tamm ins

Hayırdır kardeşim sanada bi proje başlığı yapalım o zaman

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• G.Evran
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çok teşekkürler

sonunda kavuşuyoruz kanka rodajı ağar yapıcam acelem yok oh mis

yanindayim rodajda sknti yok pes pese yapariz haftaya supriz yapicam bu arada banka isi tamm ins

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlısı olsun, güzel bir şeyler çıkacak belli. Emeklerinize sağlık şimdiden.
    Çok teşekkürler
    eee son durum nedır sessız ve derınden takıpteyıım sıramı beklıyorum
    Parçaları Floridada toplamaya başladık egzantrik stoklarda kalmamış halbuki ben alırken ellerinde vardı , 2 hafta termin istyorlar egzantriğe bizde egzantrik için bekleme kararı aldık listeye eklenicek baya parça var bir parçalar gelsin resimli bir güncel atarız
    Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    arenin araba persembe cikiyoo ins halugun arabaya daha var kanka parcalar geliyoo

sonunda kavuşuyoruz kanka rodajı ağar yapıcam acelem yok oh mis

Bir yorum yaz:

• G.Evran
    yanıtladı
    arenin arabayi soruyosan persembe cikiyoo ins halugun arabaya daha var parcalar geliyoo

En son düzenleyen G.Evran; 26-02-13, 03:34.

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• immo
    yanıtladı
    Hayırlısı olsun, güzel bir şeyler çıkacak belli. Emeklerinize sağlık şimdiden.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X