Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 AT 991 R53 MINI Cooper S Project

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Twstrr
    yanıtladı
    Aren emme den bahsettım..extreme tuners da adamlar dolu malzemeden emme ıslemısler tıtanıum alumınyum falan cok hosuma gıttıler..eger r53 lerde bunların etkısı varsa kendım bırtane tasarlayıp testlerını falan yaptırıp uretecegım..Hep arabaya bıseyler cızıp uretıp takmak ıstıyorum ama yapacak bısey bulamıyorum daha yenı yenı ısın ıcıne gırdık

Bir yorum yaz:

• G.Evran
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Emme manifoldu mu ? yoksa cai olarak mi? bende şu an büyük emme var filtre içinde İskender abi ile Ayn ortak bişeyler yapılıcak
    tamm arkadasim burda sekil yapma gergini alirim elinden

01 CDU 01

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı Twstrr tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aklıma takılan bırsey var R53 cooperlarda Emme den guzel bır artıs alınamıyor mu hıc custom yaptıran veya oem dısında baska bısey kullanan gormedım..Aftermarket urunu mu yok yoksa verımsız mı ??
    Emme manifoldu mu ? yoksa cai olarak mi? bende şu an büyük emme var filtre içinde İskender abi ile Ayn ortak bişeyler yapılıcak

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    zamanında Custom Onurcan yapmıstı HKS mantarı tampondaki park ı sokup arkasına koymustu ama ne kadar verimlidir bilemem.

Bir yorum yaz:

• Twstrr
    yanıtladı
    Aklıma takılan bırsey var R53 cooperlarda Emme den guzel bır artıs alınamıyor mu hıc custom yaptıran veya oem dısında baska bısey kullanan gormedım..Aftermarket urunu mu yok yoksa verımsız mı ??

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    kekutada bı body bulmak lazım ben buldum ama neyse
    kimi buldun bro.. PM at hahahah

Bir yorum yaz:

• G.Evran
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    way be, gruplaşma söz konusu
    senin yerin ayri olum Y cooper s tek basina ayri bi dunya

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    kekutada bı body bulmak lazım ben buldum ama neyse

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    aynen ole kanka su bekledigim is var o olursa haftaya benim araba hazir bugun netlesicek ins bi stock dynoya cikicam bide yaptiktan sonra bakicaz arenle senin arkan benle seco geliriz artik

Bir yorum yaz:

• G.Evran
    yanıtladı
    Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kw ve Nm da degişiklik olusgını düşünmüyorum en azından 5-10 gibi rakamlar oynamaz ama yapılan işlemin motor ömrüne katkısının olduğu tartışılmaz
    aynen ole kanka su bekledigim is var o olursa haftaya benim araba hazir bugun netlesicek ins bi stock dynoya cikicam bide yaptiktan sonra bakicaz arenle senin arkan benle seco geliriz artik

Bir yorum yaz:

• Haluk
    yanıtladı
    onu merak etmiyorum degil ama en fazla 5-10arasi fazla cikar yada tam hp sini verir dynoda

Kw ve Nm da degişiklik olusgını düşünmüyorum en azından 5-10 gibi rakamlar oynamaz ama yapılan işlemin motor ömrüne katkısının olduğu tartışılmaz

Bir yorum yaz:

• G.Evran
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    İyi yapmışsın.Belki dyno üzerinde iki stok JCW üzerinde bile fark eder.Görmek lazım.
    onu merak etmiyorum degil ama en fazla 5-10arasi fazla cikar yada tam hp sini verir dynoda

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    @aren konuyu takip ediyorum reyis talha benim rodajim ilk 500 kilometre normal kullanim 200km biraz skstirarak 700kmde de aren birlikte gece cikip edirneye dogru vurduk kirbaci arabanin motoru bana gore ve arene gore baya iyi stock olmasina ragmen rodaji cok guzel yaptik her vites alt devirden bastik ve her vitesi sonuna kadar bitirdik sonra ayn de yag degisimi oldu tammm

İyi yapmışsın.Belki dyno üzerinde iki stok JCW üzerinde bile fark eder.Görmek lazım.

Bir yorum yaz:

• G.Evran
    yanıtladı
    @aren konuyu takip ediyorum reyis talha benim rodajim ilk 500 kilometre normal kullanim 200km biraz skstirarak 700kmde de aren birlikte gece cikip edirneye dogru vurduk kirbaci arabanin motoru bana gore ve arene gore baya iyi stock olmasina ragmen rodaji cok guzel yaptik her vites alt devirden bastik ve her vitesi sonuna kadar bitirdik sonra ayn de yag degisimi oldu tammm

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    ne biliym fabrika rodajı yapıp piyasaya sürüyor diye bir efsane dolaşıyorda yıllardır.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X