Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 AT 991 R53 MINI Cooper S Project
Çöküş
X
-
Aren emme den bahsettım..extreme tuners da adamlar dolu malzemeden emme ıslemısler tıtanıum alumınyum falan cok hosuma gıttıler..eger r53 lerde bunların etkısı varsa kendım bırtane tasarlayıp testlerını falan yaptırıp uretecegım..Hep arabaya bıseyler cızıp uretıp takmak ıstıyorum ama yapacak bısey bulamıyorumdaha yenı yenı ısın ıcıne gırdık
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEmme manifoldu mu ? yoksa cai olarak mi? bende şu an büyük emme var filtre içinde İskender abi ile Ayn ortak bişeyler yapılıcak
01 CDU 01
Bir yorum yaz:
-
Aslı Twstrr tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAklıma takılan bırsey var R53 cooperlarda Emme den guzel bır artıs alınamıyor mu hıc custom yaptıran veya oem dısında baska bısey kullanan gormedım..Aftermarket urunu mu yok yoksa verımsız mı ??
Bir yorum yaz:
-
zamanında Custom Onurcan yapmıstı HKS mantarı tampondaki park ı sokup arkasına koymustu ama ne kadar verimlidir bilemem.
Bir yorum yaz:
-
Aklıma takılan bırsey var R53 cooperlarda Emme den guzel bır artıs alınamıyor mu hıc custom yaptıran veya oem dısında baska bısey kullanan gormedım..Aftermarket urunu mu yok yoksa verımsız mı ??
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkekutada bı body bulmak lazım ben buldum ama neysehahahah
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterway be, gruplaşma söz konusuY cooper s tek basina ayri bi dunya
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterway be, gruplaşma söz konusu
Bir yorum yaz:
-
Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynen ole kanka su bekledigim is var o olursa haftaya benim araba hazir bugun netlesicek ins bi stock dynoya cikicam bide yaptiktan sonra bakicaz arenle senin arkan benle seco geliriz artik
Bir yorum yaz:
-
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKw ve Nm da degişiklik olusgını düşünmüyorum en azından 5-10 gibi rakamlar oynamaz ama yapılan işlemin motor ömrüne katkısının olduğu tartışılmaz
Bir yorum yaz:
-
Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı gösteronu merak etmiyorum degil ama en fazla 5-10arasi fazla cikar yada tam hp sini verir dynoda
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİyi yapmışsın.Belki dyno üzerinde iki stok JCW üzerinde bile fark eder.Görmek lazım.
Bir yorum yaz:
-
Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göster@aren konuyu takip ediyorum reyis talha benim rodajim ilk 500 kilometre normal kullanim 200km biraz skstirarak 700kmde de aren birlikte gece cikip edirneye dogru vurduk kirbaciarabanin motoru bana gore ve arene gore baya iyi stock olmasina ragmen rodaji cok guzel yaptik her vites alt devirden bastik ve her vitesi sonuna kadar bitirdik sonra ayn de yag degisimi oldu tammm
Bir yorum yaz:
-
@aren konuyu takip ediyorum reyis talha benim rodajim ilk 500 kilometre normal kullanim 200km biraz skstirarak 700kmde de aren birlikte gece cikip edirneye dogru vurduk kirbaciarabanin motoru bana gore ve arene gore baya iyi stock olmasina ragmen rodaji cok guzel yaptik her vites alt devirden bastik ve her vitesi sonuna kadar bitirdik sonra ayn de yag degisimi oldu tammm
Bir yorum yaz:
-
ne biliym fabrika rodajı yapıp piyasaya sürüyor diye bir efsane dolaşıyorda yıllardır.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: